Ads Area

Yaz seksapelinizi artıracak 20 güzellik önerisi

Yaz seksapelinizi artıracak 20 güzellik önerisi 
Süpermodel olmanıza, çok zaman ve para harcamanıza gerek yok. Önerilerimizle güneşin rengini ve ışıltısını üzerinizde taşıyacak, kendinizi enerjik ve seksi hissedeceksiniz.

1) TATLI HEYECANLAR YARATIN 

Power-plate bu yılın çılgın oyununu başlatıyor. Titreşim makinesi, jimnastikte geniş çaplı yararlarını bize daha fazla hissettiriyor. Gerçekten doğru olanı yaparsanız faydasını görebilirsiniz. Aletin üzerinde durun, 30 dakika boyunca birkaç çeşit egzersiz hareketi yapın, 1 saatlik gym etkisini gösterdiğine şahit olun.

2) HAFİF RENK KATIN

Elbette saçınıza değil vücudunuza, özellikle otobronzan uygulayacak zamanınız yoksa. Köprücük kemiğine, dekolteye, kollara ve omuzlara bronz etkisi veren kremlerden sürün. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

3) GÜNEŞSİZ BRONZLUĞU DENEYİN

Güneşsiz bronzluk, çabuk, kolay ve en güvenli bronzluğu sağlamanın yollarından biridir. Tıpkı Kate Hudson'un yaptığı gibi! Çünkü uygulaması da son derece kolay. Uygulamaya daima önce arındırma ya da peeling yaparak başlayın. Ardından ayaklarınızdan başlayarak sonra bacaklarınıza olmak üzere yukarı doğru uygulama yapın. Unutmayın dizlere, dirseklere ve saçlarınızın başladığı yüz bitim çizgisine uygulamak en zorudur.

4) TIRNAKLARINIZI OJEYLE PARLATIN

Bu yıl ojesiz ayak tırnakları 'out'. Ayak tırnaklarınızın da yaza hazır olduğunu göstermekten çekinmeyin. Ama aklınızdan da şu kuralı çıkarmayın: Renginizi dikkatli seçmelisiniz. Unutmayın, en parlak en iyisidir. Sedeflileri deneyebilirsiniz. Ya da fosforlu renkleri, özellikle çingene pembesi ve turuncu bu yıl çok popüler.

5) BANYO YAPIN 

İşte ilacınız bu! Vücudunuzu duşa oranla daha çok rahatlatır. Eğer cildinizi vitamin, mineral ve antioksidanlarla şımartmak isterseniz suya koşun. Küveti doldurun ve banyo tuzu ilave edin. Vücudunuz bu ödüle teşekkürle karşılık verecektir.

6) İYİ HİSSETME FAKTÖRÜ 

Doğal canlandırıcı ve neşelendiricilerden biri de portakal çiçeğinin mis gibi kokusudur. Şimdi bu neşe kaynağı paketli olarak hizmetinizde. Bu harika losyonlar formülündeki süt proteiniyle yumuşaklık da katıyor. (Portakal- mandalina kokuları enerji verir ve canlandırır)

7) GÜVENLİ VE TRENDY GÜNEŞLENME

Güneş ürünleri, bu yıl yeniden formüle edildi. Bu nedenle de güneşin zararlı ışınlarından cildi daha iyi koruyor. Size 15 'ten 30 faktöre kadar koruma kalkanı seçeneği sunuyor. Üstelik krem, stick, jel ve sprey çeşitleriyle farklı formda hazırlanış ürünleri de mevcut. Hatta bazı ürünlerin metal kutulu soğutulmuş sprey olanları da var.

8) GÜLÜMSEYEN BİR SIRT

Size ızdırap veren sırt ağrısından kurtulun. Uzmanlar, mineral yağ ve lanolin içerikli ürünlerden sakınmanızı öneriyorlar. Bunun yerine antibakteriyel temizleyicileri tercih edin. Dikkat çekici bir sırt dekoltesi arzu ediyorsanız tabii.

9) YENİ BİR TERLİK ALIN

İnce ve zarif bir bacağa kavuşmanın en kestirme yolu (eğer diyet yapma şansınız yoksa ya da yaşam stiliniz buna izin vermiyorsa) sadece ayakkabınızı FitFlops'larla değiştirmeniz olabilir. Bu terlikler, siz yürürken içindeki titreşim yapan mikro aparatlarla bacaklarınızı yeniden yapılandırmanız, bacak kası yapmanız üzere tasarlanmış. Bu durumda kim jimnastik yapmayı ister? Terliği New Balance ve Cho mağazalarında bulabilirsiniz.

10) YARA İZİ VE ÇİZİKLERİ GİZLEYİN

Yanlışlıkla ya da sakarlığınızla yaptığınız bir çizik ya da kesik güzelliğinize gölge düşürmesin. Makyaj yaparken bu bölgelere iki kat kapatıcı uygulayın.

11) VÜCUDUNUZU FIRÇALAYIN 

Kuru ve pürüzlü bir deri yılın bu zamanlarında asla güzel bir görünüm sağlamaz. Bundan bir vücut fırçasıyla ya da doğal bir lifle kurtulabilirsiniz. Tıpkı saçınızı fırçalar gibi yumuşak dokunuşlarla vücudunuzu uyarın ve kan dolaşımını hızlandırın. Bu sayede parlak ve genç bir vücut görünümüne kavuşursunuz.

12) PORTAKAL GÖRÜNTÜSÜNÜ YOK EDİN

Selülitleriniz uykusuz gecelerinizin sebebi olmasın. Ve tabii size yaz vakti uzun pantolonlar ve taytlar giydirmesin. Size sadece kremlerin, losyonların ve jetlerin tamamıyla selülit problemini çözeceği yalanını söylemeyelim. Ancak egzersizle beraber fark edilecek büyük bir değişim yaratabilirsiniz. Böylece çok güzel görünen bir vücuda sahip olabilir ve bunu kendinize güvenerek sergileyebilirsiniz.

13) HASSAS BİR CİLDİNİZ VARSA

Tüyleri aldıktan sonra kızarık bir görüntü yaratmaması için yoğun bakım kremi kullanmalısınız. Kremi sürün, 5 dakika bekletin ve spatula yardımıyla alın. İşte esas sihir bu! Üstelik bunu, koltuk altları, bikini bölgesi ve bacaklarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

14) ÇIĞLIK ATMADAN EPİLASYON

Bazı epilatörler suda da kullanabiliyor ve elinize tam oturuyor. Masaj yapan uçları en kısa tüylere kadar temizliyor ve dört haftalık bir pürüzsüz bir cilt sağlıyor. Tatilde vazgeçilmeziniz olmasının yanı sıra çığlıksız bir epilasyon sunuyor.

15) BACAKLARINIZI PARLATIN 

Yazın bacaklar daha ışıltılı ve parlak gözükebilir. Bir şartla! Onlara sağlayacağınız ekstra bir ürünle. Işıltı veren bir vücut kremiyle bunu kolayca yakalayabilirsiniz.

16) VÜCUDUNUZU SARIN

Kısa bir süre için mumya gibi gözükebilirsiniz ama bir saat sonra canlanıp parlamanız için buna değer. Spa etkili vücut ürünlerinden birini edinerek vücudunuza sürün ve tıpkı bandaj gibi ürün sürdüğünüz bölgeyi streç filmle sarın. Hatta bir taşla iki kuş vurmak isterseniz vücut sıkılaştırıcı bir krem de sürüp, kendinizi sarabilirsiniz.

17) DOĞRU MAYOYU SEÇİN

İş mayo seçimine gelince biliyoruz ki, birçokları için vücuduna uyan modeli bulmak zordur. İri hatlara sahip kadınlar siyah renklerde güzel görünür. Eğer büyük göğüslüyseniz balenli modelleri tercih etmelisiniz. Zayıfsanız ve kıvrımlarınızın belirgin olmasını istiyorsanız şort kesimli mayoları giyin. Unutmayın, deneme kabinlerindeki ışık sizi mayo seçiminde yanıltabilir. Güneş ışığı gibi olmaz.

18) KAT KAT AYRILMIŞ TIRNAKLARDAN KURTULUN 

Yeni manikürlü tırnaklar da kendinize güveninizi artırır, önce ellerinize nemlendirici sürün. Sonra iki kat oje. Üstüne de cila. Ojelerinizin uzun süre dayandığını ve tırnaklarınızın kat kat ayrılmaktan kurtulduğunu göreceksiniz.

19) GÖĞÜSLERİNİZİ DESTEKLEYİN

Konu göğüs olunca bütün kadınlar dik olmalarını arzu eder. Bunun için göğüs destekleyici ürünlerden yardım alabilirsiniz. Tatile çıkmadan bir ay önce başlayacağınız ürünle, eskiye oranla daha farklı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

20) AYAKLARINIZI DÜZENE S0KUN

Kış boyunca ayakkabıların içine sıkışıp kaldılar. Şimdi onları gün yüzüne çıkarmanın, sandaletler, parmak arası terlikler ve gladyatörlerle ödüllendirme zamanı! Tabii ayak bakım ürünleriyle destekleyerek. Önce nemlendirin ve onları kuru, yıpranmış görüntüsünden kurtarın. Bebe yağları, yoğun bakım kremleri fazlasıyla işinizi görecektir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe