Ads Area

Sen gelince beni kovdular

'Dersimiz Oyunculuk' isimli kitabının tanıtımı için İclal Aydın'ın programına katılan Yeşim Ceren Bozoğlu yıllardır bilmediği bir gerçekle de o gün karşılaştı. 

İclal Aydın ile 'Sıcak Saatler' dizisinde birlikte rol alan Bozoğlu, o günlere dair kitapta yer alan bir tecrübesini de anlattı: "Küçümsemeden her rolü büyük bir ciddiyetle oynamak gerek. Mesela ben figüran olarak başladığım 'Sıcak Saatler' dizisinde ilk önce tüm ciddiyetimle sadece 'başüstüne komiserim' derken oyunculuğum ve yüzüm Mehmet Aslantuğ'un dikkatini çekti. Sonra yavaş yavaş rolüm genişledi ve başrollerden birine yükseldim, jeneriğe bile adım yazıldı."

Anıyı gülümseyerek dinleyen İclal Aydın, anı biter bitmez Yeşim Ceren Bozoğlu'na dönerek "Sana yıllar sonra ilk kez öğreneceğin bir gerçeği söyleyeceğim" dedi ve ekledi: "Diziye sen girdin ben gönderildim. Sen gelince diziyi taze bir kan katılmış oldu, yeni bir aşk hikâyesi doğdu, sizin hikâyeniz o kadar beğenildi ki kısa bir süre sonra beni gönderdiler." Bu sözler sonrası büyük bir şok geçiren Yeşim Ceren Bozoğlu, bu gerçeği ilk kez öğrendiğini söyledi.

HT/Magazin
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi