Ads Area

Yeni moda tasarımcıları geliyor!

2012 yılının yeni, dinamik ve yükselen tasarımcılarıyla tanışmaya ne dersiniz? Bu isimleri bir kenara not edin, gelecekte moda dünyasının büyük isimleri arasında yer alacaklar. Bizden söylemesi!

Creatures of the wind
Shane Gabier ve Christopher Peters, "Creatures of the Wind" markasının yaratıcıları Chicago çıkışlı marka, Gabier ve Peters'ın sihirli dokunuşlarıyla New York Moda Haftası'nda fırtına gibi esti. İlkbahar / Yaz koleksiyonundaki geometrik desenli blazer ceketler büyük ilgi gördü. Shane Gabier ve Christopher Peters ikilisinin 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonunda vintage detaylar ve zengin materyaller dikkat çekti. Olgun, hanım hanımcık silüetler, vintage formlar, modern, aynı zamanda 60'ları anımsatan çizgilerle gelecek vaat eden genç tasarımcılar "Creatures of the Wind" markalarıyla isimlerinden daha çok söz ettirecek.

Christian Cota 
“Christian Cota” denilince akıllara ultra feminen tarzı ve modern çizgisiyle dikkat çeken bir tasarımcı geliyor. 2009 yılında Fashion Group International tarafından yükselen yıldız seçilen genç tasarımcı, Leighton Meester, Carrie Underwood gibi daha birçok ünlü yıldızın kırmızı halı şıklığının ardındaki genç isim. Kendi adını verdiği markasının yanı sıra Aldo’ya ayakkabı koleksiyonu hazırlayan Cota, diğer genç moda tasarımcıları gibi CFDA/Vogue Moda Fonu adaylarından biri. Cota iki türlü giyilebilen elbiseler, değişebilen kumaşlar ve farklı teknikleri modern çizgilerle buluşturmasını bilen genç yeteneklerden. 2011 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda zarif uçuşan elbiselere yer veren genç tasarımcı, soft renkler, farklı formlarla çok başarılı bir koleksiyona imza attı.

Wayne
Wayne Lee fütüristik elbise konseptiyle dikkat çeken yükselen tasarımcılardan. Barneys'de satın alma görevlisi olarak çalıştıktan sonra ilginç tasarımları ve dahi fikirleriyle dikkat çeken genç tasarımcı, 2007 yılında "Wayne" ismini verdiği koleksiyonunu çıkardı. Koleksiyonuyla dünyanın sayılı ödüllerinden biri olan Ecco Domani Fashion Fund'a layık görüldü. Berkley University of California'da 2 sene tıp okuyan tasarımcı, modaya ve tasarıma ilgisi nedeniyle okulu yarım bıraktı. Lee 15. yüzyıl Rönesans sanatçısı Hans Memling'in resimlerinden ilham alarak değişimi ve yeniden doğuşu hikayelendirdiği 2012 Sonbahar / Kış koleksiyonuyla da büyük beğeni topladı. Uzun kapişonlu kazaklar ve ceketler, yün etekler ve deri ayakkabılarla dişiliği ön plana çıkaran Lee, rahat ve şık kıyafet tasarlama konusunda gerçek bir dahi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe