Ads Area

Erkekler kadınlar için ne düşünüyor

İki erkekten biri "Sevgilim şişmanlarsa terk ederim" diyor...   

Erkeklere özel internet dergisi askmen ve kadın dergisi Cosmopolitan’ın işbirliğiyle oluşturulan anket, kadın ve erkek arasındaki farkı gözler önüne serdi.

7 bin erkek ve 1500 kadına sorulan onlarca soruyla oluşturulan çalışmada iki cinse de ilişkiler üzerine sorular yöneltildi. İşte erkeklerin yarısının, kadınların ise sadece yüzde 20’sinin “Sevgilim kilo alırsa onu terk ederim” dediği ankete ilişkin ilginç sonuçlar:

-  Erkeklerin yüzde 34’ü ciddi bir ilişki düşündükleri kadının sadık olması gerektiğini söylerken, kadınlarda bu oran yüzde 27. Erkeklerin yüzde 19’u kadının zekasını birinci sıraya koyuyor. Kadınlarda bu oran sadece yüzde 7.

Yüzde 72: Aldatmam
-  Erkeklerin yüzde 66’sı evliliğe inanıyor. Yüzde 20’si inandığı halde “Bana göre değil” diyor. Kadınların ise yüzde 77’si evliliğe inanıyor. İnanmayanların oranı sadece yüzde 7.

Facebook’a gizli bakış
-  Kadınların yüzde 86’sı “Erkek arkadaşınız şişmanlarsa onu terkeder misiniz?” sorusuna “Hayır” cevabını veriyor. Erkeklerin ise yüzde 53’ü kız arkadaşları şişmanlarsa onu terk edeceklerini söylüyor.

Yarısı cilt bakımı yaptırıyor
-  Erkeklerin yüzde 37’si başkalarının arabalarıyla ilgili ne düşündüğünü umursuyor.
-  Yüzde 51’i içtikleri içkinin ne kadar maskülen olduklarının kanıtı olduğunu düşünüyor. Maskülen erkeğin içeceği sorulduğunda ise yüzde 35’i bira, yüzde 28’i viski cevabını veriyor.
-  Yüzde 49’u düzenli olarak cilt bakımı yaptırdıklarını söylüyor.

Erkekler ağlar mı?
-  Erkeklerin yüzde 38’i kadınların en çok karın kaslarına baktığını düşünüyor. İkinci sırada ise kollar ve göğüs var.
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe