Ads Area

2012 gelinlik trendleri

Yine yeniden düğün mevsimi geliyor, yine yeniden o tatlı telaş başlıyor. O halde işinizi kolaylaştıralım ve öncelikle 2012 gelinlik trendlerine bakalım...

Gelin adayları buraya! Sizin için 2012 gelinlik trendlerinden top 5'i yazdık. Bakın, neler var neler yok...





2012 gelinlik modası

İllüzyon etkisi: Tül
Yumuşak, zarif ve romantik... Dekolte ve yakalar tüllerle kaplanıyor. İster straplez, ister tek omuz, ister askılı. Ten, var ile yok arası görünüyor. Bu naif şeffaflık, çok güzel bir illüzyon etkisi yaratıyor.

Gelinlik: Carolina Herrera

İki katlı etekler
Bu sezon tasarımcılar, gelinlikleri iki kat etekli yapıyor. Peplum eteklerin abartılı formu diyebiliriz bu tip gelinliklere. Eteğin üst katı çok daha geniş ve kabarık tasarlanıyor, böylece kalçalar güzel biçimde kamufle oluyor.

Gelinlik: Christos

Pudra rengi
Beyaz, ekru veya fildişi rengi harici bir gelinlik giymek, yakın zamana kadar oldukça radikal bir hareket gibi görülüyordu. Ancak geçen sezonun siyah kuşaklı gelinlikleri ile tabular yıkıldı. Gelinlikler artık çok daha cesurlaşıyor. Bu sezon pudra ve pembe tonları da gelinlik trendlerine dahil oldu.

Gelinlik: Monique Lhuillier

Dantel kollar
Kraliyet düğünlerinin etkisi, bu sezon gelinliklere de yansıdı. Kate Middleton'un dantel kollu Alexander McQueen gelinliği bir çok tasarımcıya da ilham verdi. Savulun, dantel kollu muhteşem gelinlikler geliyor!

Gelinlik: Legends by Romona Keveza ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi