Ads Area

Gelsin artık Algida başlayalım bu yaza

Hareketli temposu ve kalpleri ısıtan görüntüleriyle Algida’nın yeni reklam filmi yazın gelişini müjdeliyor. 

Mirkelam’ın “Her Gece” şarkısının uyarlamasıyla yaz eğlencesinin habercisi olan filmin sonundaki özel sürpriz ise dondurmaseverleri heyecanlandırıyor. Swarm ile yapılan entegrasyonla, #yazbaşlasın hashtagi ile check in yapan herkes bedava bir dondurma kazanıyor.

En beğenilen lezzetleri tüketicisiyle buluşturan Türkiye’nin Dondurmacısı Algida, yeni reklam filminde 7’den 70’e herkes için yazın gelişinin sembolü oluyor. 6 Nisan’da tüm TV kanallarında eş zamanlı gösterimi başlayan yeni reklam filminde Algida, “Gelsin artık Algida başlayalım bu yaza” sloganı ve sunduğu eğlenceli görsel şölenle yaz neşesini hissettiriyor. Algida dolaplarından yükselen gün ışığıyla yazın gelişini müjdeleyen reklam filmi ile bu yıl Algida’nın takipçilerine özel bir sürprizi daha var. Reklam filmine entegre edilen Shazam uygulaması sayesinde yazın ilk dondurmalarını Algida reklamlarıyla yakalamak mümkün.

Mirkelam’ın en sevilen şarkılarından “Her Gece”, reklam filmi heyecanına eşlik ederken, şarkının yeni versiyonu yıllar sonra yine dillere dolanacak.

Bahar coşkusunu ve yaz sıcağını kalplerde hissettiren Algida’nın yeni reklam filmi, dünyada ilk kez uygulanan TV entegre bir Swarm kampanyası olma özelliğiyle dijital dünyada bir yeniliğe daha imza atıyor. Yapılan bu entegrasyonla, #yazbaşlasın hashtagi ile check in yapan herkes bir dondurma kazanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe