Ads Area

Fahriye Evcen ile birlikte “Her günü güzel saç günü” ilan ediyor

Karşı konulmaz güzelliği ve oyunculuk kariyerinde elde ettiği başarılar ile Fahriye Evcen, güzellik elçisi olduğu L’Oréal Paris Elseve’in “Her Gün Güzel Saç Günü’’ konseptli yeni çekimlerinde yer aldı. Birbirinden üç farklı kurgu için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, takipçilerini şaşırttı.

Çekimlerde aralarında; ev haliyle gördüğümüz, spor salonunda pilates dersine hazırlanan ve ev haliyle selfie çeken olmak üzere birbirinden farklı üç role bürünen Fahriye Evcen; Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem sayesinde kusursuz saçlara kavuşarak, çarpıcı güzelliği ;yumuşak, parlak, canlı görünen ve mükemmel şekil alan saçlarıyla beğeni topladı.

Etkileyici güzelliği ve başarılı kariyeriyle Fahriye Evcen, her günü güzel saç günü ilan eden L’Oréal Paris Elseve’in yeni çekimlerinde yer aldı. Cansız, kuru ve şekil almayan saçların beklenmedik zamanlarda kadınları zor durumda bıraktığını gözler önüne seren videolarda Fahriye Evcen, farklı karakterdeki kadınları canlandırdı. Ev haliyle gördüğümüz, arkadaşına selfie gönderen ve spor salonunda pilates dersine hazırlanırken kamera karşısına geçen Fahriye Evcen; her gün güzel görünen ve mükemmel şekil alan saçların sırrını paylaştı. Eğlenceli görüntülerin yer aldığı videolarda Fahriye Evcen de, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Fahriye Evcen’in de tercihi olan L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem ile kötü saç günleri artık son buluyor. Canlı, parlak, yumuşak ve mükemmel şekil alan saçlarla birlikte bundan sonra her an her yerde, her gün güzel saç günü olacak!

Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem’in çekimlerinde yer alan L’Oréal Paris Elseve’in güzellik elçisi Fahriye Evcen: “Cansız, kuru, elektriklenen ve şekil almayan saçlar tüm güzellik rutinlerine rağmen kadınları mutsuz eder. Benim için de durum aynı, saçlarım güzel olduğunda kendimi daha güzel hissediyorum. Bu yüzden saçlarımın kusursuz görünmesi için her gün 6 değerli çiçek özü yağı içeren hafif kremsi dokusuyla Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi’ni kullanıyorum. Beslenen saçlarım yumuşacık ve parlak, aynı zamanda mükemmel şekil alıyor’ dedi.

L’Oréal Paris Elseve ile kadınlara saçları için ilham verecek bir çekim gerçekleştirdiklerini belirten güzel oyuncu: ‘’ Çekimlerde; üç farklı kadının kötü saç günlerinde yaşadıklarını eğlenceli bir şekilde yansıttık. Her gün, günün her anı saçlarıyla göz alıcı görünmek isteyen kadınlara pratik bir şekilde uygulayabilecekleri bir öneride bulunduk. Oldukça keyifli bir ortamda geçen çekimimiz; işe de yansıdı ve hepimizi heyecanlandıran sonuçlar ortaya çıktı” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi