Ads Area

FOX Networks Group Yeni Sezon Programlarını Tanıttı

FOX Networks Group; FOX, FOXLIFE, FX, FOXCRIME, , National Geographic Channel, Nat Geo Wild, 24Kitchen, FOX SPORTS ve BabyTV’nin bu sezona damgasını vuracak muhteşem dizilerini, ilgi çekecek belgesel ve programlarını tanıttı.

4 Ekim Salı akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, FOX Networks Group’un FOX, FOXLIFE, FX, FOXCRIME, , National Geographic Channel, Nat Geo Wild, 24Kitchen, FOXSPORTS ve BabyTV kanalarına ait 2016-2017 sezonu yapımları tanıtıldı. FOX Networks Group’un yerli ve yabancı yapımları, dünyaca ünlü dizileri, başarılı şefleri ve belgeselleri katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

FOX’UN 2016-2017 sezonuna damgasını vuracak yapımları...

FAMİLYA: TMC’nin yapımcılığında başrollerinde Uğur Yücel ve Güven Kıraç’ın olduğu dizide; dağılmış çocuklarını bir araya getirmeye çalışan bir babanın hikayesi anlatılıyor.

NO: 309: Romantik komedi türündeki NO:309’da Demet Özdemir ve Furkan Palalı başrolleri paylaşıyor. Yanlış bir buluşma sonucu karışan durumların anlatıldığı dizi Gold Yapım tarafından hazırlanıyor.

KÖRDÜĞÜM: İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy, Saadet Işıl Aksoy ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerini paylaştığı Kördüğüm, bu sezon da izleyicileri ekran başına bağlıyor.

BANA SEVMEYİ ANLAT: Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ gibi başarılı isimlerin başrolleri paylaştığı Ay Yapım imzalı dizi; imkansız bir aşkı ve Leyla ile Alper’in hikayesini aktarıyor.

RÜZGARIN KALBİ: Deniz Baysal, Burak Serdar Şanal, Cezmi Baskın’ın rol aldığı her şeyin bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesini konu eden dizi izleyicilere merak dolu anlar yaşatıyor.

O HAYAT BENİM: Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Oya Başar’ın rol aldığı dizi bir dram özelliği taşıyor. Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen dizi Pastel Yapım’ın yapımcılığında 4. sezonu ile ekranlara geliyor.

MEMET ÖZER İLE MUTFAKTA: Memet Özer, ünlü konukları ile sohbet ederken, bir yandan da izleyicilerle lezzetli yemek tarifleri paylaşacak.

GARDIROP SAVAŞLARI: Modanın nabzının tutulduğu bu yarışmada, tarzına ve gardırobuna güvenen 8 yarışmacı tüm kıyafetleriyle muhteşem villalara yerleşiyor. Kendilerine verilen konseptlerde en şık giyinmeyi başaran gün birincisi 1000 liralık alışveriş hakkı kazanıyor.

GELİNİM SENSİN: Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstleneceği Gelinim Sensin programında kaynanalar jüri koltuğunda olacak. Gelin adaylarının kıyasıya yarıştığı programda bir haftanın sonunda evden elenecek olanları yine kaynanalar belirleyecek.

EN İYİ BENİM: İçinde modadan alışverişe, yemekten dekorasyona hayatın içinden her şeyin bulunduğu yarışma programı Ekim’de FOX’ta.

MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM BAĞDAT FATİHİ IV. MURAD: Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan gibi birçok ünlünün rol aldığı merakla beklenen dizi, sezonun en çok ses getiren yapımlarından olacak.

ŞEVKAT YERİMDAR: Özgürcan Çevik, Başak Parlak gibi isimlerin yer aldığı komedi dizisinde şenlikli bir mahalle hayatını izleyeceğiz.

KALBİMDEKİ DENİZ: Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı dizi naif bir kadının umut ve azim dolu mücadelesini konu ediyor.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ: Lise çağındaki yedi mahkûm gencin kendilerine sunulan okuma hakkıyla bir anda tamamen değişen hayatlarını ekrana taşıyan dizide, Begüm Birgören ve Mert Yazıcıoğlu’nu izleyeceğiz.

YILDIZLARIN ALTINDA: Bir müzik prodüktörü ve bir popstar olan oğlunun hayatını izleyeceğimiz dizinin kahramanlarını Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder canlandırıyor.

HABERLER: FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER ve İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE ÇALAR SAAT programları, sıradan haberciliğin dışına çıkarak, samimi ve dürüst habercilik anlayışıyla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

FX

LEGION: Marvel’dan yepyeni bir X-Men uyarlaması ekranlarda! Başrollerinde Dan Stevens (Downton Abbey), Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation) ve Bill Irwin’in (Interstellar) yer aldığı Legion, 2017’de tüm dünya ile aynı anda FX’te başlıyor. X-Men’den tanıdığımız Profesör Charles Xavier’ın oğlu David Haller’ın (Dan Stevens) hikayesinin anlatılacağı Legion’da, David’i şizofreni tanısı konmuş, hayal ile gerçeklik arasında gidip gelen bir mutant olarak izleyeceğiz.

THE WALKING DEAD: Dünyanın en fazla izlenen, 2016’da hakkında en fazla tweet atılan reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead, yeni sezonuyla geri dönüyor. Heyecanın doruklara çıkacağı ve hangi karakterin Negan’ın beyzbol sopasıyla tanıştığının açıklanacağı The Walking Dead’te Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Steven Yeun, Lauren Cohan, Danai Gurira ve Chandler Riggs baş rolleri üstleniyor.

24: Legacy, Twin Peaks, Incorporated, Atlanta, Outcast, Simpsons, Penny Dreadful ve ödüllü diziler Ray Donovan, Salem dizilerinin yeni sezon bölümleri de FX’te ekrana gelecek.

FOXLIFE

EXORCIST: Oscar ödüllü, en unutulmaz kültler arasında sayılan The Exorcist, uzun yıllar sonra dizi olarak ekranlara dönüyor. Şeytani güçler tarafından ele geçirilmiş bir aile ve onları kurtarmaya çalışan iki farklı papazı konu alan dizi, psikolojik gerilim elementlerini dizinin merkezine taşıyor.

LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN: Özellikle Adele, Red Hot Chilli Peppers, Michelle Obama, Justin Bieber ve Elton John gibi birbirinden farklı ünlülerle gerçekleştirdiği Carpool Karaoke skeçleriyle internette tıklanma rekorları kıran, Amerika’nın en sevilen gece yarısı şovu, tüm yeni bölümleriyle Amerika’dan yalnızca 48 saat sonra FOXLIFE ekranlarında izlenecek.

EMPIRE / 3. Sezon: Hip-hop müzik krallığının ortasında bir ailenin yaşamını anlatan dizi, merkezine bu krallığın önemli isimlerinden olan Lucius Lyon karakterini alıyor. Ünlü oyuncu Terrence Howard tarafından canlandırılan Lucius Lyon’a eski eşi rolünde Golden Globe ödüllü Taraji P. Henson eşlik ediyor.

Ayrıca No Tomorrow, This Is Us, Scream Queens, The Affair, Madam Secretary dizileri bu kanalda izlenebilecek sezonun iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Amerika’nın heyecanla beklenen ödül törenleri GOLDEN GLOBES & PEOPLE’S CHOICE AWARDS da bu yıl FOXLIFE ile ekranlara taşınıyor.

FOXCRIME

PRISON BREAK: 2005-2009 seneleri arasında yayınlanmış olan efsane dizi Prison Break, FOXCRIME ile geri dönüyor. Hapishaneden kaçış temasını en ince ayrıntısına kadar işleyen dizi, yeni sezonu başlayana kadar ilk 4 sezon bölümleriyle ekranlarda olacak.

BULL: Senaryosu gerçek bir hikayeden esinlenen FOXCRIME’ın yeni dizisi Bull, tüm zamanların en etkili hukuk danışmanlık firmalarından birini açan, Oprah Winfrey’nin hukuki danışmanlığını yaparak ünlenmiş, 3 doktoralı Dr. Phil McGraw’ın hikayesini ekrana taşıyor. Jüri, hakim ve yargıçların davranışlarını yöneterek davalarda büyük başarılar kazanan Dr. Bull rolünde NCIS dizisinden de tanıdığımız Michael Weatherly’i izleyeceğiz.

MACGYVER: Silah kullanmayı sevmeyen, şiddetten hoşlanmayan, akıllı, soğukkanlı bir kahraman tipi olarak hafızalarımıza kazınan MacGyver efsanesi FOXCRIME’da ekranlara geri dönüyor.

HOMELAND: Politik drama Homeland 5 seneden beri izleyicileri ekran başına bağlamaya devam ediyor. Başrolünde Claire Danes’in olduğu macera dolu dizi 6. sezonuyla geri dönüyor.

AMERICAN CRIME STORY: Ryan Murphy’nin baş yapıtlarından biri olarak tarihe adını yazdıran dizi, her sezon yeni bir gerçek hikayeyi konu alıyor. Dizinin yeni sezonu ise 2005 senesinde Amerika’da büyük hasara ve can kaybına yol açan Katrina Kasırga’sını ve onun arka planında dönen yolsuzlukları ekranlara taşıyacak.

Yeni sezonda FOXCRIME ekranlarına gelecek diğer heyecan dolu yapımlardan biri de CIS: New Orleans olacak.

National Geographic Channel

MARS: Dünyanın en yetenekli hikaye anlatıcılarının yanı sıra Elon Musk, Buzz Aldrin, Stephen Hawking ve Neil deGrasse Tyson gibi çağımızın en etkileyici bilim insanlarının sunumu ile ekranlara gelen Mars, insanlığın en büyük hayali olan Mars’a yolculuğun hikayesini anlatıyor. Gezegenler arası yaşam formuna gittikçe yaklaşan insanoğlunun bu fütüristik hikayesi, Nat Geo’nun en iddialı yapımlarından biri.

TUFANDAN ÖNCE: Akademi Ödüllü Fisher Stevens ve çevre aktivisti, Birleşmiş Milletler Barış Elçisi ve akademi ödüllü Leonardo DiCaprio’nun ortak yapımcılığını üstlendiği belgesel, iklim değişikliğinin dünyamız üzerindeki yıkıcı etkilerini ve pratik çözümleri gözler önüne serecek. Akademi ödüllü Martin Scorsese’nin de baş yapımcı olarak yer aldığı Tufandan Önce’de DiCaprio; Amerika Başkanı Barack Obama, Eski Amerika Başkanı Bill Clinton, Amerika Dış İşleri Bakanı John Kerry, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ve Papa Fransis gibi isimlerle bizzat röportaj yaparak varolan durumda ne gibi çözümler üretilebileceğini tartışıyor.

YILDIZLARLA BULUŞMA 2: Televizyonun en sevilen astrofizikçisi Neil deGrasse Tyson, Yıldızlarla Buluşma’nın yeni sezonunda birbirinden ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Bu sezonda Tyson, The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman, oyuncu ve aynı zamanda nörolog olan Mayim Bialik (The Big Bang Theory), altın madalya ödüllü olimpiyat sporcusu Hope Solo ve Birleşik Devletler Savunma Bakanı Ash Carter ile görüş alışverişinde bulunuyor.

Bu muhteşem belgesellerin yanı sıra, Explorer, Origins, Genius, İklim Değişikliği ve Biz, Otoyol Cehennemi, Uçak Kazası Raporu, Korkusuz Balıkçılar – Kuzey Güney’e Karşı, National Geographic Channel ekranlarına gelecek olan diğer sarsıcı yapımlar.

Vahşi Krallık ve Büyük Kediler ise izleyicileri ekran başına bağlayacak Nat Geo Wild ekranlarında gösterilecek iddialı belgeseller.

24 Kitchen ise Jamie Oliver, Nigella Lawson, Rudolph van Veen, Anthony Bourdain, Sara La Fountain, Maksut Aşkar ve Gabriele Sponza gibi ünlü şefleri izleyiciler ile buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi