Ads Area

Karaca'nın inci küpeli kızı Tuğba Ünsal oldu

Karaca, dünyada bir ilke imza atarak tasarladığı ve zarafet arayan kadınlara sunduğu, gerçek inciden üretilen Fine Pearl yemek takımının tanıtımını Tuba Ünsal ile yaptı.

İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, dünyada ilk defa inci kullanılarak üretilen yemek takımı “Fine Pearl”ün tanıtım yüzü olarak Tuba Ünsal’ı seçti.

Ünsal, koleksiyonun tanıtım kampanyası kapsamında çekilen reklam filminde, İnci Küpeli Kız olarak zarafet tutkunlarıyla buluştu. 17. yüzyılda, Hollanda’da bir evin odasında geçen hikâyede incinin saflığı ve şıklığı vurgulanırken yeni koleksiyonun en prestijli sofralara yakışacak güzellikte olduğu anlatılıyor.

Fine Pearl’ün Feriye Lokantası’nda yapılan tanıtımında Karaca İcra Kurulu Üyesi Sami Hotak ve markanın koleksiyon yüzü Tuba Ünsal yer aldı. Ünsal, koleksiyon ile ilgili olarak, “Gerçek inci Türkiye’de ve dünyada ilk defa bir yemek takımında kullanıldı. Bu, hayallerin ötesinde bir çalışma. Karaca, bana İnci Küpeli Kız reklam filmi teklifiyle geldiğinde çok mutlu oldum; benim için çok özel bir projeydi. Filmini severek izlediğim ve yıllardır büyük küçük herkes tarafından sevilen İnci Küpeli Kız rolü beni çok heyecanlandırdı. Umarım izleyen herkes bu heyecanı reklam filminde hisseder. Her kadın için inci çok özel ve çok değerlidir. İncinin bu zarafetini ve şıklığını sofralara taşımak ise başlıbaşına çok emek isteyen bir iş. Karaca’yla böyle güzel bir projede işbirliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duydum” dedi.

Gerçek inciden üretilen Fine Pearl, farklı stillerden oluşan özel tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Yeni koleksiyon, klasik yemek takımı anlayışına da farklı bir boyut kazandırıyor.

Bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’ye büyük gurur yaşatmaya hazırlanan Karaca, bir Türk markası olarak dünyada yemek takımı kategorisine yepyeni bir ürün olan Fine Pearl’ü sunuyor. Dünya markası olma hedefiyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren marka, sektöre getirdiği yenilikler ve yaklaşımıyla ön plana çıkıyor.

Kimsenin hayal edemediğini tasarlayarak farkını ortaya koyan Karaca, sizlerle her zaman en değerli anlarınızı paylaşmanın heyecanını taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi