Ads Area

Leonardo DiCaprio ile Tufandan Önce Belgeseli

Leonardo DiCaprio’nun yapımcılığını üstlendiği ve bizzat yer aldığı, Martin Scorsese’nin baş yapımcı olduğu “Tufandan Önce” 30 Ekim Pazar günü 20.00’da Nat Geo’da gösterilecek.

Oscar ödüllü Fisher Stevens’in yönettiği Tufandan Önce belgeseli 30 Ekim Pazar günü 20.00’da National Geographic Channel ekranlarında başlıyor. Heyecanla beklenen belgeselde çevre aktivisti, Birleşmiş Milletler iklim değişikliği elçisi ve Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio yapımcılığı üstleniyor ve bizzat yer alıyor.

Efsane yönetmen Martin Scorsese ise baş yapımcı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. İklim değişikliği konusundaki sorunların ve muhtemel çözümlerin tartışıldığı belgeselde Amerika Başkanı Barack Obama, Eski Amerika Başkanı Bill Clinton, Amerika Dış İşleri Bakanı John Kerry, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ve Papa Fransis’in yanı sıra NASA araştırmacıları, orman koruyucuları ve çeşitli bilim insanlarıyla görüşmeler izleyicilerle paylaşılıyor.

Tufandan Önce belgeseli kapsamında DiCaprio, iki yıl boyunca Nat Geo kaşifi Enric Sala ile donmuş nehirlerden Sumatra’daki kayıp orangutan habitatlarına, dünyanın en yüksek tepelerinden Palau’nun kaybolan habitatlarına kadar pek çok farklı yerde çekimler gerçekleştirdi. Gezegenin çeşitli noktalarına yaptığı ziyaretler ve gerçekleştirdiği kapsamlı görüşmeler ile DiCaprio, bu belgeselde iklim değişikliğine dair sorunları irdeleyerek, çözüm önerilerini araştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe