Ads Area

“Aysel Gürel sayesinde aşk terapistti oldum.”

Başladığı günden beri çok izlenen programlar arasına giren Projes Film’in yapımcılığını üstlendiği “360 derece Emel’ce” programı, Emel Müftüoğlu’nun sunumu ile haftaiçi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma geceleri 360 ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor...

Türk pop müziğinin özel sesi keyifli sohbeti ve şarkılarıyla Yonca Lodi, oyunculuğu kadar son dönemde müzik alanındaki çalışmalarıyla ses getiren isim Şeyla Halis, son dönemin fark yaratan seslerinden Güliz Ayla, 360 ekranlarında yayınlannan 360 Derece Emel’ce programına konuk oldular.

Programda “Bu mesleği çok seviyorum, şarkı söylemeyi seviyorum insanlarla olan hesapsız ilişkiyi çok seviyorum. Ancak şöhretin getirdiği, törpüleyen taraflarından hep kaçtım.”diyen Yonca Lodi, “Dinleyicimin Yonca Lodi’si olmayı çok sevdim.” diye kendini ifade etti.

Herkesin magazin ile farklı bir ilişkisi olduğunu ve kendisinin diğer sanatçılara göre magazin ile bambaşka bir ilişkisi olduğunu ifade eden Lodi; “Beni en çok sinirlendiren sorulardan biri benden bağımsız iki şarkıcının kavgasının bana sorulması. Benden magazinci arkadaşlarım ne alacaklarını ne alamayacaklarını biliyorlar. Magazinci arkadaşlarımla aram çok iyidir.” Dedi.

Lisedeyken okul orkestrasına solist olarak girmesi ile başlayan hikayesi Timur Selçuk’un okulunda nota öğrenmek istemesiyle devam eden Yonca Lodi, Timur Selçuk’un ısrarıyla konservatuara girmiş. “O’ndan öğrendiklerim bambaşka” diyen Lodi, Mimar Sinan Üniversitesi hem de İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümlerini birincilikle kazanmış. Kendini sahne insanı olarak tanımlayan ve sahnede çok rahat olduğunu belirten güzel sanatçı, sahnede mutlu ve huzurlu olduğunu her fırsatta dile getirdi.

“Aysel Gürel sayesinde aşk terapistti oldum.”

Aysel Gürel ile birlikte yaptığı çalışmaları anlatırken; “Aysel Gürel ile sadece şarkı sözü yazmıyorduk. O kadar çok senaryo vardı ki, Onun hayatında. Onlar tek tek şarkı sözü oluyordu.”diyen Lodi, sözlerine şöyle devam etti; “İnsanlar aşklarını ve hikayelerini ona anlatırdılar ve O’da hepsine tek tek cevap verirdi. Ben de o kadar çok aşk hikayesine şahit oldum ki, sonra sonra ben de şarkı sözü yazarken kendimi ilişkileri çok sorgular. Onun bir beslenme yolu olduğunu fark ettim. Tabii onun derinliği ve algılayışı karşısında benimki hiç kalır.”

Güzel şarkıcı; “Romantik değilimdir ama mantıklı biriyimdir. Bir adamla birlikte olmanın kıstası oturup gülmek. Göz göze bakıp konuşmadan aynı şeye gülüyorsan iş bitmiştir. Aşkı da insan olarak güvensizlik bitirir.” Dediği programda en sevilen şarkılarını da seslendirerek ekranları başında programı izleyenlere keyifli dakilar yaşattı.

***
“Diyetisyenlere verdiğim parayla yalı da otururdum.”

Oyunculuğu kadar son dönemde müzik alanındaki çalışmalarıyla ses getiren isim Şeyla Halis de programda yer alan isim oldu. Tıbbi hiç bir şey kullanmadan ve herhangi bir operasyon geçirmeden zayıflayan Şeyla Halis, nasıl zayıfladığını şöyle anlattı; “ Eskilerin tabiri ile “Tut çeneni” yöntemi kullandım. Sete sefertası ile evde pişirdiğim yemeklerle gittim. Herşeyi yedim. Porsiyonlarımı küçülttüm. Ama öğünlerimi çoğalttım. Diyetisyenlere verdiğim parayla yalıda otururdum. Tüp mide değil, tüp beyin yaptım kendime. Canım ne istiyorsa onu yapıp yedim.” “Şirinliğim sadece televizyonda özelikle sabahları uyandığımda aksi biriyimdir.”diyen başarılı oyuncu sözlerine; “Kilo verince eşimin davranışlarında değişme olmadı. 14 yıldır birlikteyiz ve ilişkimiz ilk gün nasılsa şimdi de öyle” diye devam etti.

***

Güliz Ayla'dan Arabesk Performansı

1 Kasım Salı gecesi yayınlanan bölümün son konuğu ise Işın Karaca Metin Özülkü gibi güçlü isimlerle çalışan Güliz Ayla oldu. Ayla programda ailesi ve öğretmenleri tarafından yazmaya hep teşvik edildiğini ve bunun da çok kıymetli olduğunu öğrettiklerini ifade ederken şarkı sözlerini kendisinin yazdığını anlattı. Çok konuşkan biri olduğunu da dile getiren güzel şarkıcı; “Bana para verirler konuşmayayım”dedi. Ayla sözlerine; “İnsanlar hayatlarına çok çabuk aldı, beni. Bununun için şükrediyorum. Genellikle 90ların şarkılarını hem dinlemeyi hem de sahnede okumayı çok seviyorum. Her şarkıyı severek okurum ve severek dinlerim. Ne bulduysam dinliyorum.”diye devam etti. Yeni nesil pop şarkıcılarında hızla dikkati çeken Güliz Ayla, programda arabesk performansı ile beğeni topladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe