Ads Area

IMDb’den aldığı 10 puan ile Dağ 2 zirveye yerleşti

Alper Çağlar’ın yazıp yönettiği ve Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Ufuk Bayraktar ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerini üstlendiği Dağ 2, IMDb’de seyircilerden 10 tam puan alarak dikkatleri üzerine çekti. Yayın tarihinden bu yana 770 bine yakın izleyiciye ulaşan film, gişede inanılmaz bir rekabeti aşıp birinci oldu. Film dikkat çeken hikayesiyle şimdiden halkın gönlünde taht kurdu.


Filmin elde ettiği başarıyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Yönetmen Alper Çağlar, ‘Bu film için engebeli yollara çıkmamızdan bu yana ekip olarak çok büyük emek ve özveriyle çalıştık. Hikayenin seyircide, işini görgül ele alan eleştirmenlerde ve gözbebeğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri personelinde beğeni ve talep olarak karşılık bulması bizim için büyük mutluluk. Bu filmi halkımız ve bir uzantısı olan 2200 yıllık tarihi fedakarlıklarla dolu Türk askeri için yaptık. Bütün bu emeği karşılıksız bırakmayanlara en samimi teşekkürlerimi sunuyorum. Başarımız ileride yapacaklarımızın teminatıdır.’ dedi.


Gerçek ve Türk yapımı silahların kullanıldığı ilk film olma özelliği taşıyan Dağ 2, devam filmi olmakla birlikte ilkinden bağımsız bir konuyu işliyor. Sınır ötesi gizli operasyonlara gönderilen yedi kişilik bir timin, “Fırtına Getiren”in öyküsünün anlatıldığı film, Türk gazeteci Ceyda Balaban’ın kendisini kaçıran terör örgütünün elinden kurtarılmasını konu ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi