Ads Area

Teknede Düğün Organizasyonu

Binlerce çiftin aynı gün ve aynı saatte “Evet” sözleri ile yeni aileler ve yeni yuvalar kurulmasına şahitlik eden yaz mevsimi geldi. Kışın evlenenler balayına giderken, yaz mevsiminde evlenecekler ise hem balayı hem de düğünü aynı anda yaşamak istedikleri için, farklı bir düğün konsepti arayışı içindeler. Aşıkların kız isteme ile evlilik yoluna ilk adımlarını takiben, nişan dönemi de hızla geliyor. Nişan hazırlıkları, nişanlık kıyafeti, nişan bohçası gibi nişan ile ilgili bir sürü detayda boğulan genç kızlar, nişanda doyasıya eğlenmek ve ölümsüzleşecek anılara imza atmak istiyorlar. Nişan yapmanın gerektirdiği sorumluluklar altında damatlar da bir hayli yorulsa da, nişan gününün büyüsü bu tatlı yorgunluğu atmaya birebir olacaktır. Nişan için ufak tefek detaylar ve tüm hazırlıkların bitmesine yakın, nişan mekanı arayışı çiftlerin kafasını çok karıştıran bir konu.

Yaz Düğünleri İçin Alternatif Bir Konsept: Teknede Düğün

Yaz sıcaklarında insanları düğün salonlarına tıkmak ve boğulmak istemeyen genç çiftler, açık hava kır salonlarına havuz başlarına ve sahillere rağbet etse de, son yıllardaki farklı ve eğlenceli düğün ve nişan konseptleri çiftleri bir hayli heyecanlandırmaya yetiyor. Deniz ve boğaz kokusu ve rüzgarının dindirici özelliği ile, teknede nişan, gemi düğünü ve yat düğünü gibi deniz konseptli düğün ve nişan organizasyonları baya bir popüler durumda.

Sevdiklerine güzel bir nişan organizasyonu sunmak isteyen çiftler, denizin eşsiz güzelliği altında yüzüklerini takmak için organizasyon şirketlerinin kapısını tek tek çalıyor. Kimisi nişan için alternatif yollar aramaya karar verirken, kimisi de teknede nişan için organizasyon şirketleri ile anlaşıp, hayal ettikleri günü beklemeye koyuluyor. Nişanını evde yapan veya belirli sebepler yüzünden, hayallerini erteleyen genç çiftler, düğünlerini teknede veya gemide yapmak için tekrar organizasyon şirketlerini tek tek dolaşıyorlar.

Teknede Düğün Kampanyaları Oldukça Uygun Seçenekler Sunuyor

Teknede düğün kampanyaları ile çiftler bir hayli heyecanlanıyor ve bu kampanyaları değerlendirmek için organizasyon firmaları ile anlaşma masasına oturuyor. Teknede düğün kampanyaları ile yemek, alkol vb gibi tüm ekstra hizmetler ücretsiz olabiliyor ve sadece teknede düğün fiyatlarını ödüyorsunuz. Bu sebeple, düğün organizasyonlarının sunduğu konsept düğünler içerisinde günümüzde en fazla rağbet gören düğün konseptleri teknede düğün, gemi düğünü, yatta düğün oluyor.

Olumsuz Hava Koşullarından Etkilenmemek İçin Profesyonellerle Çalışın

Hava durumu ile teknede düğün konsepti arasında kalan çiftler için, çoğu organizasyon firmaları; tekne ve yat düğün konseptlerinin aksamaması ve müşterilerin mağdur olmaması için, bu mekanları, yağmura dayanıklı branda sistemleri ile kapatabilmektedir. Ancak, teknede düğün veya teknede nişan yapmayı karar verdiğiniz organizasyon firmaları ile, hava durumunda sunulabilen hizmeti konuşmanızda fayda var. Saatlerce yaptırdığınız saçlarınız, özenle hazırlanan lezzetler, ve şık giyinen davetliler için yağmur, davetlilerinize zor anlar yaşatabilir. Bu sebeple, teknede düğün, gemide düğün gibi konseptlere karar verdiğinizde, ya yağmurdan ve hava koşullarından emin olun, ya da düğün organizasyon şirketinin size sunabileceği çözüm yollarını mutlaka öğrenin. Aylarca hazırlık yapılan düğünlere gölge düşmesin diye, tüm detaylar düşünülmeli…

Gelinliklerini düğün konseptine göre tasarlatan veya satın alan gelinler, düğün gününde belirledikleri teknede düğün, yatta düğün gibi düğün konseptleri ile adeta bir uyum içerisinde davetlilerin arasında kuğu gibi süzülüyorlar. Saçlarını rengarenk boyatan hanımlar, gelinler ile adeta deniz kızının güzelliği içerisinde davetlilerin ilgisini çekerken, damatların da şık ve renkli damatlıkları ile çiftler; özel bir düğün konsepti ile dünya evine giriyorlar. Unutulmaz ve sıra dışı bir düğün ile dünya evine giren çiftler, yaz boyunca konuşulmaktan ve övgülerden çok memnun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi