Ads Area

Aksesuarların Kombinde Önemi Nedir?

Zahira of İstanbul sizleri şıklığa davet ediyor. Bayan aksesuarları alanında öncü bir e-ticaret sitesi olan Zahira of İstanbul tamamen orjinal ve el emeği ürünlerini en uygun fiyatlardan vatandaşa sunmaya devam ediyor. Binlerce takı modelleri ile karşınızdayız. Bayanların kombininde takı çok önemlidir ve takılacak bir takı, her kıyafetin karakterini tamamen değiştirebilir. Bu yazımızda Jean bir kot ile saten bir gömleği sadece kombinle ne kadar değişik şekillere sokabileceğimizi göreceğiz.

Jean kot, saten bir gömlek üzerinde ince detaylı gümüş bir bayan takı kombini sizi hem spor hem şık bir hale sokacaktır. Renkli ya da kahve tonlarında uzun ince küpeler takılarak bohem bir hava yaratılabilir. Aynı şekilde birden fazla renkli büyük yüzükler de bohem bir hava sağlayabilir.

Gündüz dışarı çıkarken, bu kıyafetimizin üzerine renkli boncuk bir küpeyle bu kıyafet kombinini iyice sportifleştirebilirsiniz. Saçlar sert bir topuz yaparak küpeleri daha da ön plana çıkartabiliriz. Eğer güzel bir günün üzerine akşam da iş yemeğine gideceksek, saçları dışarı doğru fönleyip, büyük taşlı kolyelerle ışıltı sağlayabilirsiniz. Bu şekilde jean ve saten gömleğinizi iki farkı ortamda da çok şık bir şekilde kullanabilirsiniz. Kadınlar her zaman hızlı bir şekilde şık olmanın yolunu bulurlar.

Saten gömlekte bileklik hoş durmayacağı için tercihinizi yüzüklerden yana yapmalısınız. Yüzüklerle kırmızı ojeler seçilirse ve şık iddialı bir gümüş yüzükle birlikte işyerinde de göz alıcı bir hale gelebilirsiniz.

Özel gecelerde gümüş takımların uyumları son derece önemlidir. Mesela kolyenin zinciri gümüş ise çantadaki gümüş ayrıntılar çok elit bir hava yaratabilir. Ancak günlük kıyafetlerde renk cümbüşü daha hoş bir görüntü de yaratılabilir. Jean ve saten gömlek üzerine şahmeran yüzük ile akşam yemeğindeki en şık bayan olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe