Ads Area

Tunikler Neden Popülerdir?

Tesettür giyim tarzını benimsemiş bayanlar için popüler olan tunikler, her bayanın gardırobunda mutlaka olması gereken ürünler arasında yer almaktadır. Tunik nedir? Tunik dizlere kadar uzanan bol kesimli pantolon ya da etek üzerine giyilen bir giysidir. Genellikle tesettürlü bayanların tercih ettiği tunik, çok değişik model ve renklerde bulmak mümkündür.

Tunik modelleri nelerdir?

Tunik modelleri kumaşa, renge, modele ve kesime göre oldukça fazla çeşitlilik sunmaktadır. Kumaş türüne göre en fazla talep gören şifon kumaşlar ve poplin kumaşlardır. Şifon kumaşlardan üretilmiş olan tuniklerde farklı yaka ve etek tasarımları dikkat çekmektedir. Yaka tasarımları arasında ayaklı şömizye yakalar oldukça şık bir görünüm kazandırmaktadır. Bel kısmı bağlamalı modeller ise tuniklerde modern bir hava katmaktadır. Önden düğmeli olabileceği gibi sadece göğüs kısmı düğmeli modellerde mevcuttur. Etek kısımları tül detaylı ve yaka kısmında kullanılan metal detaylarda farklı tarzların oluşmasını sağlamaktadır. Tunik modelleri arasında popüler olan poplin kumaş sivri yaka tunikler özellikle genç bayanlar tarafından talep görmektedir. Yine göğüs kısmı ve kol manşetleri işlemeli tunikler her zaman şık olmak isteyen bayanlar için gözde ürünler arasında yer almaktadır.

Tunik seçiminde nelere dikkat edilmelidir?

Tunik seçerken öncelikle kesimine dikkat edilmelidir. Her kesim türü her vücuda uygun değildir. Bunu bilerek vücuda yakışan tunikler tercih edilmelidir. İkinci dikkat edilmesi gereken ise kumaşın türüdür. Yaz aylarında özellikle terletmeyen kumaşlar tercih edilmelidir. Ucuza kaçmayarak kaliteli kumaşa sahip ürünler tercih edilmelidir. Yaka detayları ve dikim detayları da tuniklerin kalitesini ortaya çıkaran unsurlar olduğundan dikkatle incelenmelidir.

Tunik fiyatları markaya ve modele göre değişkenlik göstermektedir. Çok ucuza da tunik bulmak mümkünken çok uç rakamlara da bulmak mümkündür. Tunik fiyatları özellikle kumaş kalitesi ve işçilik gibi unsurlardan dolayı değişkenlik göstermektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe