Ads Area

Dizi Dünyasına Yeni Nefes

Teknoloji değişiyor, izleme alışkanlıklarımız da değişiyor. Üzerine dantel örtüler örtülen siyah beyaz televizyonlardan, sabah bayrak töreni ile açılıp bayrak töreni ile kapanan yayınlardan bugüne çok şey değişti. Artık adeta yayın bombardımanı söz konusu. Mevcut platformlardaki tüm içeriği izlemek istesek belki ömür yetmeyecek.

Milyon dolarların döndüğü dev bir dizi film ekonomisi ile karşı karşıyayız. Devasa bütçeli yapımları izliyoruz. Savaş sahnesinin içinde sanki biz de savaşa katılıyoruz ya da bir anda mistik hikâye kahramanlarından birinin yanı başında buluyoruz kendimizi.

İzleme alışkanlıkları, değişip dönüşürken, DiziDergi de yepyeni bir soluk, yepyeni bir heyecanla okuma alışkanlıklarını değiştirmek için yola çıktı. Bağımlısı olduğumuz tutkuyla izlediğimiz dizilere adanmış Türkiye’nin ilk dijital dizi dergisi yayında. DiziDergi yerli ve yabancı dizilere ışık tutacak. Kanal, platform ayrımı yapmadan, Türkiye’de takip edilen tüm dizilerle ilgili en güncel bilgiler, en iddialı yorumlar, eleştiriler, özel röportajlar DiziDergi’de yer alacak.

DiziDergi, neredeyse artık vücudumuzun bir parçası olan akıllı telefonların tüm imkanlarından yararlanarak dizi tutkunlarına interaktif içerik sunabilmeyi hedefliyor. DiziDergi dokunarak, izleyerek, dinleyerek okunuyor. DiziDergi içinde yer alan her konuda, kullanıcıya yeni deneyimler yaşayıp, yeni keşifler yapma imkânı sunuyor.

Digitürk, Dsmart, Netflix, Puhutv, Blutv, Turkcelltv Plus ve Tivibu vb. platformlar artıp, izleme seçenekleri çoğalırken, DiziDergi dizi tutkunlarının bugün ne izlesem sorularına çare olacak.

Dijital yayıncılık dünyasının tüm gelişmiş imkanları kullanılarak hazırlanan DiziDergi App Store, Google Play aracılığıyla her telefona ve tablete kolayca ücretsiz indirilebiliyor. Apple tarafından App Store tarafından yayına çıkar çıkmaz favori uygulama olarak gösterilen DiziDergi, kısa sürede yüksek indirilme oranlarına ulaştı.

Bir Keyifli İşler Medya markası olan DiziDergi dijital dergi yayıncılık alanında büyük başarı yakalamış genç ve dinamik bir ekip tarafından yayına hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe