Ads Area

Hande Erçel yeni reklam filmiyle tekrar ekranlarda

DeFacto’nun reklam yüzü Hande Erçel, kış aylarına özel bir koleksiyon için kamera karşısına geçti. DeFacto kadife koleksiyonu için yaklaşık 70 kişilik bir ekiple çekilen reklam filminin yönetmenliğini Gönenç Uyanık, görüntü yönetmenliğini ise Cannes Lions ödüllü Ray Coates üstlendi.

DeFacto için ilk kez Jean reklam filmleriyle kamera karşısına geçen Hande Erçel, bu kez kış aylarına özel hazırlanan kadife koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Sezonun en gözde trendi olan kadife koleksiyonunu Hande Erçel ile tanıtan DeFacto, koleksiyonun reklam filminin çekimi için de çok özel isimlerle çalıştı.

Orion Stüdyoları’nda gerçekleşen çekimler 1 gün boyunca sürerken, Hande Erçel kadifeler içinde göz kamaştırdı. Yumuşacık hissi, zamansız modasıyla ekranlarda yerini alan DeFacto kadife koleksiyonunda, elbiseler, bluzlar, bomber ceketler ve birbirinden şık parçalar yer alıyor.


Usta isimlerle çalışıldı

“DeFacto’yla Kadifeyi Keşfet” sloganıyla 24.10.2017 tarihinde yayına giren reklam filmi Publicis İstanbul tarafından hayata geçirildi. Çekimlerinde gölge ellerin ön planda olduğu, birbirinden özel teknikler ve uçma efektleri kullanılan filmin yönetmen koltuğunda başarılı isim Gönenç Uyanık yer aldı. Yaklaşık 70 kişilik bir ekiple çekilen reklam filminin görüntü yönetmenliğini ise Cannes Lions ödüllü Ray Coates üstlendi.

Usta isimlerle çekilen reklam filminin yanı sıra koleksiyonun rengarenk çekimleri ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe