Ads Area

Türkiye'nin en büyük macera parkı FORESTANBUL

Yazan Sevda KÖYÜSTÜ

Şehrin koşturmacasından uzaklaşıp Forestanbul Macera Parkı'nda huzurlu ve doğayla iç içe bir gün geçirmeye ne dersiniz?

Cevabınız evetse, Türkiye'nin en büyük macera parkı Forestanbul, Kemerburgaz ormanında sizi bekliyor!


Hem bireysel olarak hem de grup halinde sayısız aktivite yapabileceğiniz Forestanbul'da kurum içi motivasyon piknikleri düzenleyebilir, ekip çalışmasına uygun takım oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirebilir ya da sıradışı ve dinamik iş yemekleri organize edebilirsiniz.

Dilerseniz sertifikalı özel eğitmenlerle macera parkurunu tamamlayabilir, çalışma arkadaşlarınızla motivasyon arttırıcı faaliyetlerde bulunabilir, evcil hayvanınızla keyifli bir yürüyüş yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.


Her mevsim doğayı en güzel şekilde fotoğraflayabileceğiniz bu huzurlu mekanda ilkbaharın renklerini, yazın yeşilliğini, sonbaharın enfes sarılarını, kışın saf beyazlığını ölümsüzleştirebilirsiniz.

Forestanbul'un içinde yer alan Mendoos Bistrott'ta nefis yemeklerin tadına bakıp, sadece seçkin restaurantlarda bulabileceğiniz ünlü İtalyan kahve markası Gimoka’nın leziz kahvelerini yudumlayabilir ya da hem kendiniz hem de sevdikleriniz için neşeli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Ücretsiz Wi-Fi imkanıyla, eşsiz doğasıyla, sınırsız aktiviteleriyle her yaş grubuna hitap eden Forestanbul'a günlük biletle ya da yıllık üyelikle giriş mümkün!

Ayrıntılı bilgi için:
Web: http://forestanbul.com
Instagram: forestanbul
Facebook.com/forestanbul
GSM : 0542 740 0 740 Hüseyin Bey

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe