Ads Area

GIMOKA kahve huzur veren kokusuyla Türkiye'de!

YAZAN: Sevda KÖYÜSTÜ 
 Mail : Sevdakoyustu@mynet.com

Artık hepimiz dostlarımızla buluşmak için bir kahve içelim diye sözleşir olduk. Kahve, hayatımızda o kadar önemli hâle geldi ki günün herhangi bir saatinde favori kahvemizi içmeden kendimize gelemez olduk. Bu lezzetli ve faydalı içecek farklı çeşitleriyle her zevke hitap ederek gönüllerimizi fethetti.

Kahve, kimimiz için yeni başlangıçlar ve bir işe odaklanma niyetini simgeledi, kimimiz içinse sevdiklerimizle paylaştığımız, günün en keyifli anını. İçeriğindeki kafeinin beyni aktif hâle getirerek, konsantrasyonumuzu arttırması, metabolizmamızı hızlandırarak kilo vermemize yardımcı olması, Alzheimer, Parkinson, felç gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltması gibi faydaları da bu lezzetli içeceğin popülaritesini giderek arttırdı.

Şimdi bu leziz ve faydalı içecek GIMOKA markasıyla lezzetine lezzet katıyor. Kahvenin yakışıklı İtalyanı GIMOKA, Distrofast güvencesiyle artık Türkiye’de! Arda, Bircan, Can, Onur ve Tolga adlı genç iş adamlarının kurduğu Distrofast firması kendileri gibi genç ve dinamik işlere imza atıyor. GIMOKA da bu dinamik işlerden biri. İtalya’nın en popüler ve lezzetli kahve markalarından GIMOKA’yı bizimle tanıştırdıkları için bu genç insanlara ne kadar teşekkür etsek az.

GIMOKA’da çeşit çeşit kahve var ve birisi mutlaka tam size göre. Arabica, Cortado, Cappuccino, Latte, Macchiato, Orzo Latte, Espresso, İntenso Espresso, Espresso Soave gibi farklı ve enfes kahve çeşitleri GIMOKA kalitesiyle artık ülkemizde. Türkiye’deki kahve makinelerine uyumlu tabletleriyle ya da manuel kullanıma uygun seçenekleriyle kaliteye ekonomik yoldan ulaşmak için GIMOKA markasını Distrofast firmasından temin edebilirsiniz. Ayrıca www.cafemarkt.com, www.kahveciniz.com, www.nefisgurme.com, www.ofix.com, www.kullanatpazarı.com, www.epttavm.com, www.hepsiburada.com, www.n11.com ve www.gittigidiyor.com üzerinden GIMOKA’yı deneyebilirsiniz.

Pedelli ailesinin kahve severlere armağanı GIMOKA, 1982 yılında Ivan Pedelli tarafından İtalya’nın Lecco köyünde muhteşem bir lokasyonda kurulmuş ve ilk günden bu yana kalitesinden ödün vermeden nesilden nesile aktarılmıştır. Şimdi eşsiz GIMOKA lezzetiyle tanışma sırası sizde. Deneyin pişman olmayacaksınız!

İletişim Bilgileri : www.distrofast.com
info@distrofast.com
Adres : Emniyetevleri Mah, Yamaç Sok. No: 2/3 Kağıthane İstanbul
Tel: 0 212 912 31 36

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe