Ads Area

Sınırı olmayan renkli bir dünya

Fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmezi Polaroid, yepyeni modelleriyle Türkiye’de…

Eğlenceli ve özgür bir dünya sunan Polaroid’in merakla beklenen üç yeni modeli sadeceD&R mağazalarında.

Kurulduğu günden bugüne, 80 yıl boyunca çok sevilen, tüm özel anları farklı bir tarzda ölümsüzleştiren Polaroid’in en yeni üç modelinin, eğlenceli ve yaratıcı tarzı tüm hayatınızı saracak. Türkiye’de sadece D&R’larda satılacak olan Polaroid Pop Instant dijital kamera, Polaroid Hoop ve Polaroid Snap Touch Instant modelleri teknolojiyi yaratıcılık ile bir araya getiriyor.

Hayal Ettiğinizden Fazlası

Hareket halinde bile görüntü yakalama imkanı sunan Polaroid Pop Instant dijital kamera, ve Polaroid Snap Touch Instant kamera kullanıcıların wi-fi ve Bluetooth özellikleriyle mobil cihazlarına hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraflarını aktarmasını sağlıyor. Polaroid Snap Touch Instant’la telefondan kameraya aktarılan fotoğrafların fiziksel baskılarının kopyaları da kolaylıkla sağlanabiliyor.

Klasik Polaroid anlık kameraları andıran renkli minimalist tasarımlarıyla Polaroid Snap Touch Instant kameralar siyah-beyaz ve klasik görünümlü bir sepya tonu da dahil olmak üzere farklı çekim modlarıyla anlık baskılara sanatsal bir dokunuş ekliyor.

Polaroid Pop Instant Polaroid Snap Touch Instant dijital kameralar; 128 GB'a kadar depolama alanını destekleyen MicroSD kart yuvası, dokunmatik LCD ekran, tam HD video kayıt özelliği, dahili çift LED flaş ve bir dakikadan kısa bir süre içinde fotoğraf baskılamaözellikleriyle tüm beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Ayrıca Polaroid Snap Touch Instant devrim yaratan Zero Ink Printing teknolojisi ile mürekkep kartuşları, şeritler ve toner olmadan kaliteli, uzun ömürlü ve lekesiz görüntüler çekiyor.

Ev Güvenliğinde Polaroid Teknolojisi

Ev güvenlik sistemi için geliştirilen Polaroid Hoop ev güvenlik kamerası, sahip olduğu 1080p video çözünürlüğü ve geniş açılı lensi ile farklı bir deneyim sunuyor. İç mekan ve dış mekan kamerası olmak üzere iki modeli olan Polaroid Hoop, rafa, masaya, duvara ve tavana kolayca monte edilebiliyor. Gelişmiş bir izleme sunan Polaroid Hoop,bir olay algıladığında, çekimleri otomatik olarak kaydediyor ve kullanıcıyı uygulama aracılığıyla uyarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe