Ads Area

Kilolarını jet hızıyla verdi!

2 haftada 9 kilo verdi!

26 Eylül’de ikinci oğlu Berk’i dünyaya getiren Ebru Şallı, doğum kilolarından jet hızıyla kurtuldu. Şallı, “9 kilo fazlam vardı, verdim. Şimdi görenler de bu kadın hiç kilo almamış mı diye hayretle bakıyorlar...” dedi.

SPORUN VE PİLATESİN FAYDALARI
Ebru Şallı'yı görenler gözlerine inanamıyor. Önceki gün büyük oğlu Beren'le alışverişe çıkan Şallı, incecik fiziğiyle dikkat çekti. 26 Eylül'de ikinci oğlu Berk'i dünyaya getiren Ebru Şallı, kısa sürede doğum kilolarını attığını söyledi. Doğumdan hemen sonra pilates yapmadığını belirten Şallı, "Daha önceden yaptığım sporun ve pilatesin kaymağını yedim" dedi.

BEBEĞİNİ EMZİRDİ, ALIŞVERİŞE ÇIKTI
Küçük oğlu Berk'i emzirip alışverişe çıktığını belirten Ebru Şallı, insanların kendisini görünce şaşırdığını söyledi. Şallı, "Doğumdan sonra 9 kilo fazlam vardı. Kısa sürede onları da verdim. Görenler, 'Bu kadın hiç kilo almamış mı?' diye hayretle bakıyorlar. Yakında pilates programına da kaldığım yerden devam edeceğim" diye konuştu.

UZMAN GÖRÜŞÜ
Dr. Murat Topoğlu (Beslenme ve Diyet Uzmanı)
Doğum öncesi kiloya kavuşmanın sağlıklı süresi doğum sonrası 3 ila 6 aydır. Doğumdan sonraki 15-20 gün içinde 9 kilo vermek hem annenin sağlığı açısından hem de sütünün azalma riskini getirmesi açısından çok sakıncalıdır. Doğumun ardından bebeğin ağırlığı, kesesi ve ödemlerin gitmesiyle 5-6 kilo verilebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi