Ads Area

Seksi görünme sırları

Seksi dudaklar, seksi göğüsler, seksi bacaklar, seksi eller… İşte size baştan ayağa seksi olmanın sırları…

Hangimiz baştan aşağı "seksi bir kadın" görünümüne sahip olmayı istemeyiz ki! Birkaç küçük değişiklikle, fazla uğraştırmayacak minik hareketlerle seksapelinizi doruğa ulaştırabilirsiniz. 

Seksi dudaklar 
Hiçbirimiz Angelina Jolie değiliz ama Angelina dudaklarına yakın seksapele sahip olmak için en iyi dostumuz rujumuz. Silikon ve dolgu ile seksiliğin, doğallıktan uzaklaşmak olduğuna inanıyorsanız, doğru ruj seçimiyle seksi dudaklara kavuşabilirsiniz. 

Seksapelin rengi, kırmızıdır. Ancak seçtiğiniz kırmızı tonunun teninizle uyumlu olması son derece önemli. Önce dudak kalemiyle çerçeve çizip sonra da rujunuzu fırçayla sürmeyi deneyin. Ruju sürdükten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Kırmızı dudakları gündüz için fazla iddialı buluyorsanız, sadece parlatıcı kullanarak, doğal seksiliğe kavuşabilirsiniz. 

Seksi göğüsler 
Daha diri göğüsler için sıcak-soğuk duş yöntemini uygulanabilir. Bu, kan dolaşımının hızlanmasına, cildin daha gergin hale gelmesine yardımcı olur. 

Elastikiyetini kaybetmiş bir sutyeni asla kullanmayın. Göğüslerinizi dikleştirecek sutyenleri tercih edin. İçinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün. Büyük bir fırçayla göğüslerinizin arasına, ten renginize uygun toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar.

Seksi saçlar için
Saçınızı doğal tonundan daha koyu hale getirerek ten renginizi daha çok vurgulayabilirsiniz. Saç renginizin birkaç ton açığından gölgeler yaptırarak da daha ışıltılı görünebilirsiniz. 

Dağınıklık seksidir. Dalgalandırdığınız saçlarınızda sprey ya da jöleyle yumuşak bir dağınıklık yaratın. Ancak bir hatırlatma: Ensede dağınık bir topuz da her zaman görünümünüze seksilik katar. Özellikle boynunuzu açıktan bırakan giysileri tercih ettiğinizde… Saçınıza parfüm sürmeyi de ihmal etmeyin.

Seksi bacaklar
Kaslı bacaklar her zaman daha seksidir. Bir de topuklu ayakkabı olursa… Zaten topuklu ayakkabı kasları daha belirgin hale getiriyor… Ancak, topuklu ayakkabı ile yürümekte zorlanıyorsanız zarif babetleri tercih edin. 

Bacaklarınıza ve ayaklarınıza pırıltılı kremlerden sürmelisiniz. Her zaman tırnaklarınızın bakımlı, topuklarınızın da pembe olması da önemli. 

Seksi eller
Tırnaklarınızın manikürlü ve yıpranmamış olmasına dikkat edin. Kırmızı ya da bordo gibi koyu renk ojeler ellerinizi daha beyaz ve çekici gösterir. Kısa kesilmiş ve parlatıcı ile doğal bir görünüm almış tırnaklar da seksi olabilir. Fazla iri yüzük takmamaya dikkat edin. Zira iri aksesuarlar, pek çok erkeğe itici gelir. 

Seksi bir boyun
Yaka kısmı dökümlü, bol ve açık bir giysiyi ensenizi açıkta bırakan bir saç modeli ile tamamlamalısınız. Uzun, sallanan küpeler ve seksi bir parfüm de boynunuzun güzelliğini ön plana çıkarmanıza yardım eder. Kamburunuzu çıkarmadan dik oturmak da boynunuzun daha uzun ve zarif görünmesini sağlar. 
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe