Ads Area

Erkekleri etkilemek zor değil

Kadınlar için hoşlandığı erkekleri etkilemek çok değil… Ancak hoşlandığı erkekten başka kadınlar da etkileniyorsa sıkı bir rekabet onları bekliyor. 

İnternette ‘nasıl bir kadın arıyorum’ diye aradığınızda binlerce sonuçla karşılaşabilirsiniz. İşte erkekleri etkileyen, rekabette kadınları farklılaştıran en iyi öneriler…

Karakterli olun
Bir kadın karakterli olmalıdır. Erkekler karakterli, söylediklerinin arkasında duran kadınlardan hoşlanır. Komik duruma düşmemeye dikkat edin.

Espri anlayışınız olsun
Kadınlar erkeklerin kendilerini güldürmesini ister ancak kadınlar da şaka ve espriden anlamalıdır. Ayrıca bir espriyi yüz kere dinlediğinde bile gülebilmelidir.

Dürüst olun
Bir erkek hayatının yarısını yemek sofrasında geçirir. Bu durumda her zaman onun yanında olacak mısınız?

Gerginliklerini azaltın
Sıkıcı ve stresli bir günün ardından onu sakinleştirin, gergin kaslarını rahatlatın. Biraz rahatladığında her şey çok güzel olacak…

Zeki olun
Erkeklerin kadınların sadece vücutlarıyla ilgilendiği söylemlerine kanmayın. Erkekler beyinlerine de sahip olmak ister. Bir erkek yanındaki kadının başarılı olmasını ister.

Kadınsılık, zariflik, âşık, çekici…
Erkekler hayallerini süsleyen özelliklere sahip kadınlardan etkilenirler. Çok fazla ulaşılmaz olmayın, sizi tanıdıkça her gün daha fazla aşka doymasını sağlayın.

Çekici, atletik ve eğlenceli
Erkekler çekici, atletik ve eğlenceli olmalıdır. Nasıl çekici olacağınız size kalmış. Erkekler sportif özelliklere sahi, sporla ilgili kadınlardan daha çok etkileniyor.

Ateşli bakışlarınız olsun
Aynanın önüne geçerek ateşli bakış egzersizi yapın. Ciddiyiz, çok faydalı olacak. Erkekler, bu bakışları hemen tanır ve elektriğine kapılır.

Taraftarlık
Çoğu erkek futbol takımlarını destekler… Onlar gibi fanatik bir taraftar olabilirsiniz. Mağlubiyet ve galibiyette yanında olmanız onu etkiler.

Temizlik
Erkekler temiz kadınlardan hoşlanır. Temiz görünüm her zaman etkileyicidir.
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe