Ads Area

Kadınların moda zevki de önemli!

Giyim-kuşam, şıklık, zerafet artık sadece kadınlar için değil erkekler için de büyük önem taşıyor

Her gün gardırobun önüne geçip “ne giyeceğim” diye düşünen erkeklere bazı öneriler. Sadece kadınların giyim-kuşama özen gösterdiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Etrafımızdaki ya da aynı evi paylaştığımız erkekleri gözlemlediğimizde, yaşı kaç olursa olsun, tıpkı kadınlar gibi, “acaba bugün ne giysem” stresi yaşadıklarını görüyoruz.

Her erkeğin gardırobunda aşağı yukarı 6-7 pantolon, 4-5 blue jean, 15 gömlek, 15-20 tişört, 4-5 ceket, 7-8 kazak, 20-25 iç çamaşırı ve 6-7 ayakkabı bulunuyor. Amaç; bunları yerinde ve birbirleriyle uyumlu kullanabilmek.

Erkeklerin giyim konusunda düştükleri en büyük hata; cüzdan dolusu para harcayıp, pahalı markalardan alışveriş yaparak daha yakışıklı ve şık görüneceklerini düşünmeleri. Oysa önemli olan kendinize yakışanı giymek. Sahip olduğunuz giysilerle, yaratıcılığınızı kullanarak farklı kombinasyonlar yaratabilirsiniz. Böylelikle kendi modanızı oluşturmuş, kendinizi, tarzınızı ve zevkinizi kıyafetlerinize yansıtmış olacaksınız.


Kadınların zevki de önemli!



FHM dergisinin yaptığı bir araştırmaya göre, kadınların yüzde 45'i, “günlük bir takım elbise ve gömlekli” erkeği ve pamuklu kumaşları hoş buluyor. “Ayakkabı” türleri arasında ise, çoğunluk bağcıklı botu tercih ediyor. Şunu da belirtmekte fayda var: Bir kadın, erkeğin kılığında ilk olarak ayakkabılara dikkat ediyor.

Altın yüzük, künye, kolye, rengarenk tatil kılıkları, şalvar kesim blue jean’ler ve püsküllü ayakkabılar ise, kadınların erkeklerde görmeye tahammül edemediği giysi ve aksesuarların başında geliyor.

Erkeklerin ayağında sandalet tarzı ayakkabılar görmeye geçen yıl alışmıştık. Sandaletler, bu yıl daha da yaygınlaşmışa benziyor ama birçok kadın sandaletli erkeklerin “Alman turistlere” benzediğini düşünüyor!

İyi bir gardırop oluşturmanın yollarının da sıralandığı dergide, erkeklerin alışveriş ve giyimde yaptığı “ölümcül hatalar”dan da bahsederek, önerilerde bulunuluyor. İşte bazıları…

- İçinde kendinizi iyi hissettiğiniz ve iltifat işitmenizi sağlayan, vücudunuza iyi oturan, her zaman giyilebilme özelliği olan ve klasik giysileri gardırobunuzdan eksik etmeyin ve sakın elden çıkarmayın.

- Asla giymediğiniz, üzerinizden düşecek gibi duran, vücudunuza oturmayan, alırken eskimiş gibi görünen şeyler ve aynının daha iyisine sahip olduğunuz şeyleri ise hemen atın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe