Ads Area

Rihanna ve Miranda Kerr’den Double Denim Moda Dersi

Bundan yaklaşık iki yıl önce denim üzerine denim kombini ile dışarı çıktığınızda rüküş olarak afişe edilirken 2013 sezonunda bu tür kombinle moda ikonu olmak mümkün.

“Double Denim” olarak tanımlanan bu kombin yani baştan aşağı kot kumaştan üretilmiş tasarımları giyme modası aslında çok yeni bir moda kavramı değil. 90’lı yılların “in”lerinden olduğunu bir çoğumuz anımsayacaktır. Fakat 90’lar bu modayı iyi kombinleyemediklerinden dolayı çok çabuk yok olup gitmesine neden oldular.

Şimdilerde 2013’ün dinamik moda tasarımcıları “Double Denim”i baştan ele alarak yepyeni tasarımlarla adeta 90’lara fark attılar.

Birbirinden şık tasarımlı kot kumaş kıyafetlere rağmen uygulamada problem yaşayanlara ise Rihanna ve Miranda Kerr adeta Double Denim Modası dersi verdi!

Kıyafet kombinlerinde zorluk yaşıyor ve beğendiğiniz ürünleri fiziksel mağazalarda bir türlü bulamıyorsanız eğer çağın alışveriş trendi olan online alışveriş sitelerinin bu konuda şık ve avantajlı çözümler sunduğunu unutmayın.

Bunlardan bir tanesi de kullanıcılarına moda ikonu olmalarını vaadeden ve ürünleri en avantajlı fiyatlar üzerinden satışa sunan VipdükkanIndirimkodu

Eğer giyim tazrınızda muhafazakar giyim tarzını benimsemiş ve kapalı giyinmeyi tercih ediyorsanız eğer Modanisa İndirim Kodu tarzınıza en uygun kıyafetleri en trend ve en avantajlı bir şekilde beğeninize sunacaktır.

Kısacası tarzınız ne olursa olsun etrafınıza moda dersi vereceğiniz seçenekler sadece bir “tık” ötenizde!

Hayatınızın her anında moda ikonu olmanız dileği ile…

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi