Ads Area

Sertleşme sorununa çözüm

Sertleşme sorunu için geliştirilen yüksek enerjili şok dalga tedavisi, erkeklere yan etkisiz, acısız, ağrısız, en önemlisi de kalıcı sonuç vaat ediyor

2025 yılında tüm dünyada 322 milyon erkeğin sertleşme sorunu yaşaması bekleniyor. Ülkemizde ise 10 erkekten 7’sinin bu sorunu yaşadığı belirtiliyor.
Günümüzde sertleşme sorununun tedavisi ilaçlardan enjeksiyona ve ameliyatlara kadar geniş bir yelpazede çözümlense de çoğu hasta ve eşi tedavilerin yan etkilerinden çekiniyor.

Hattat Klinik Direktörü Prof. Dr. Halim Hattat, Türkiye’de ilk defa kullanılmaya başlanan yeni tedavi yönteminin hem performansa bağlı şikâyetleri ortadan kaldırdığını hem de fonksiyon sorunlarını yan etkisiz tedavi ettiğini söylüyor.

Yüksek enerjili şok dalga tedavisinde, vücut dışında üretilip cinsel bölgeye odaklanabilen özel ve yüksek enerjili basınç dalgaları kullanılıyor. Bu dalgalar cinsel bölgede hem damarsal hem de doku elastikiyeti anlamında önemli bir iyileşme gerçekleştiriyor.

Böylelikle hem var olan damar hasarı düzeliyor hem de yeni damar gelişimi tetikleniyor. “Angiogenez” adı verilen bu gelişimde doku esnekliği ile kollajen ve elastinde artış meydana geliyor. Bu durum sinir iletisini de artırarak sertleşme probleminde ilk defa kalıcı bir iyileşmeye neden oluyor.

7 SEANSLIK TEDAVİ
Şok dalga frekansı ve süresi şikâyete, hastaya ve uygulama alanına göre değişiyor ve ortalama 20 dakika süren seanslar halinde gerçekleştiriliyor. Haftada ortalama 1 uygulama ile 7 seansın sonunda yüz güldüren sonuçlar alınıyor.

YÜZDE 85’E VARAN BAŞARI ORANI
Prof. Dr. Halim Hattat, bu tedavinin en önemli özelliğinin sadece sertleşme sorununu ortadan kaldırmakla kalmayıp, damar hasarını azaltması ve yeni damar gelişimini desteklemesi olduğunu söylüyor. Uygulama alanına giren rahatsızlıkların tedavisindeki başarı oranı yüzde 70-85 arasında değişiyor. Bu konuda son yıllarda yapılan pek çok bilimsel çalışma bulunduğunu söyleyen Prof. Dr. Hattat, hastaların tedavi sonrası damar sağlığını koruyacak sağlık alışkanlıkları geliştirmeleri sayesinde sonuçların uzun vadeli olduğuna dikkat çekiyor.

CİHAZIN AVANTAJLARI
Tedavi ayakta yapılır. Anestezi gerektirmez. Cerrahi bir işlem değildir. Tedavi sırasında ve sonrasında ağrı oluşmaz. Hızlı sonuç alınır. İlaçsız tedavi yöntemidir. Yüksek başarı oranı sağlanır.

KİMLERE UYGUNDUR?
Yüksek tansiyon, yüksek kolesterol perifer arter tıkanıklıkları (uç damar hastalıkları), kalp-damar hastalıkları, kalp krizi, şeker hastalığı, sigara alışkanlığı olan, sertleşme sorunu, penis eğriliği ve pelvik ağrı yaşayan tüm hastalarda kullanılabilir.

UYGULAMANIN ADIMLARI
Başta sertleşme sorununa yol açabilecek damarsal, hormonsal ve nörolojik faktörler inceleniyor. Doppler ve nörolojik incelemelerle sorunun boyutu anlaşılıyor. Hastaya göre bir tedavi planı oluşturuluyor. İşlem günü herhangi bir hazırlık, ilaç veya aneztezi gerekmiyor. Uygulama sırasında bir uzman tarafından penise dışarıdan cihaz yardımıyla şok dalgalar veriliyor. Her şey ortalama 10-15 dakika sürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe