Ads Area

Saç tasarımında 'kulak yapısı' bile önemli

Dünyada ilk kez uygulanan misina tekniğinin yaratıcısı, Türkiye Topuz Birincisi İmaj Maker Fikret Akpınar sektör paydaşlarına eğitim vermeye devam ediyor. 

Şimdiye dek sektörde bine yakın kişiye eğitim veren İmaj Maker Fikret Akpınar iş ve sanat dünyasından önemli isimlerin özel günlerinde de kişiye özel saç tasarımlarını yapıyor…

Eğitim programına alışılmışın dışında sunum yaparak başlayan Fikret Akpınar aynı zamanda geçen yıl düzenlenen Kuaförler Zirvesi’nde müşteri memnuniyeti ödülü almaya da hak kazanmış biri.

SAÇ TASARIMINDA “KULAK YAPISI BİLE ÖNEMLİ”
İmaj Maker Fikret Akpınar; “Saç kesimi yaparken yüz hatları çok önemli, saç rengini belirlerken de ten ve göz renginin dikkate alınması gerekir. Biz kişiye özel genel tasarımlarımızda kişinin mesleğini, giyim tarzını, yaşını, boy ve kilosunu, ten rengini, göz rengini, yüz hatlarını hatta kaş ve kulak yapısını dikkate alır; yüzün hangi bölgesini ön plana çıkarıp hangi bölgeleri geri planda bırakmamız gerektiğini müşterilerimize aktarır ve onlarında onayını aldıktan sonra saç tasarımımızı gerçekleştiririz.



Kişiye özel gün saç tasarımlarında da (düğün, mezuniyet, balo) mekan, konsept ve özellikle hava durumu dikkate alınmalıdır. Kıyafetinden takılarına kadar her detay incelenmelidir. Kişinin nasıl görünmek istediği de sorgulandıktan sonra (seksi şımarık asil) saç tasarımı yapılmalıdır” açıklamasında bulundu.

Yapılan yanlış saç tasarımları yüzünden yıllar sonra düğün fotoğraflarına bakmanın insanların içinden gelmediğini vurgulayan Akpınar ; “ güncel kalabilmek” en çok dikkat edilmesi gereken konu. Biz öyle modeller sunuyoruz ki bundan 50 yıl sonra da yine mutlulukla o özel günün fotoğraflarına bakabilecek müşterilerimiz” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe