Ads Area

Griyi ve tüm tonlarını unutun!

Bu sonbaharda tarzınız daha renkli ve size özgü. Gardırobunuzdaki grilere savaş açıldı hem çok şık hem de rahat seçenekleri ile erkeklerin çok daha cazibeli görünmesine yardımcı oluyor. Klasik sonbahar renkleri sarı ya da kırmızı dokunuşlarla zenginleşiyor. Dockers®’ın Alpha, Alpha Lux ve Fillmore Khaki koleksiyonları gündelik şıklık ile formel giyimi birleştirerek günün her anında mükemmel görünmenizi sağlıyor.

Sonbahar ile birlikte günler kısalabilir, havalar grileşebilir, modunuz biraz romantikleşebilir. Ama siz siz olun, gardırobunuzu grinin tonlarına hapsetmeyin. Dockers®’ın yeni koleksiyonlarındaki renkli alternatiflerle bu sonbaharda hem başkalarına ilham verin, hem de çok rahat hissedin.

Dockers® erkekleri bu yılın son aylarında hiç olmadıkları kadar özgürleşecek: Maviler, kırmızılar, yeşiller ve morlar hem üst giyim, hem de pantolonlarda birbirleri ile kombinlenecek. Denizci mavisi, koyu yeşil, kahverengi gibi klasik sonbahar renkleri bir miktar sarı ya da ufak bir kırmızı dokunuşla zenginleşecek.


Dockers® ile tarzınız daha yalın, cazibeli ve size özgü
Erkek modasında dünyanın her yerinde yükselen yeni trend, kişiye özgü ve rahat kombinasyonlar. Gündelik şıklık ile resmi giyim tarzı daha önce hiç olmadığı kadar birbiriyle iç içe geçiyor. Dockers®’ da yeni koleksiyonu ile bu trendin öncülerinden oluyor. Örneğin Dockers® Alpha Lux serisi, jakarlı örgüler, yünlüler ve fitilli kadifelerle erkek giyimine lüks dokunuşlar yapıyor, fakat asla aşırıya kaçmıyor. Ya da Fillmore Khaki’ler, günlük giyim ile formel şıklık arasında mükemmel bir denge sağlıyor. Dockers® Alpha koleksiyonu da her zamanki gibi birden çok ortama rahatça uyum sağlayabilmesiyle erkeklerin ilk aklına gelen seçenekleri sunuyor.

Dockers®’ın yeni koleksiyonundaki temel parçalarla bütünleşen farklı renkler ve kendi kombinlerinizi yapmanızı sağlayan detaylarla, bu sonbaharda tarzınız daha keskin, daha cazibeli, yalın ve tamamen size özgü.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi