Ads Area

Temizlikte Bir Dünya Markasıyım, Sırrımı Açıklıyorum!


Yoksa siz de temizliğe çok fazla zaman harcamak istemeyenlerden misiniz?

O zaman aynı kafadayız diyebilirim. Benim için “iyi bir temizleyici” en kısa sürede, beni uğraştırmadan evimi tertemiz olmasını sağlayandır. Kendi tembelliğim temizlikte beklediğim mükemmellikle karışınca evdeki ürünleri değiştirmek şart oldu.

Şimdi size markayı tanıtmadan önce sloganını söyleyeceğim ve siz zaten hangi ürün olduğunu bileceksiniz; “Şartlı Şurtlu” temizlik”.

Türk kadınlarının ev hijyenine verdiği önemi anlayan marka Bingo’dan, mutfağa ayrı banyoya ayrı temizlik anlayışı geldi, ürünleri çeşitlendi.

Bingo Lacivert Güç Serisi’ni daha yakından tanıyalım:

Bingo Ultra Çamaşır Suyu Mutfak: Özel geliştirilen yağ çözücü formülü ve ultra yoğun kıvamı sayesinde mikropları anında yok ediyor.

Bingo Ultra Çamaşır Suyu Banyo: Kireç çözücü formülü ile hijyenik temizlik sağlıyor.

Ayrıca güvenli kapak teknolojisi ile çocukları da tehlikeden koruyor, eğer alerjiniz varsa ya da çamaşır kokusundan rahatsız oluyorsanız Bingo, genzi yakmayan özel formülü ile temizlik sırasında rahatsızlık vermiyor ve solunumu zorlaştırmıyor.

Bingo Krem Temizleyicisi Mutfak: Özel limon kokulu, yağ çözücü formülü yüksek temizleme performansı ve kolay durulanma özelliği ile mutfaklarınız pırıl pırıl olacak. En çok ocaklardaki çıkmak bilmeyen lekeler için birebir.

Bingo Krem Temizleyicisi Banyo: Ovma dönemini kapatan bu ürünün özel amonyaklı kireç çözücü formülüyle her yer parlasın.

Bingo Krem Temizleyici Mutfak: Kollarınız yorulmasın, enerjiniz ailenize kalsın diyor ve daha az eforla, pratik temizlik sağlayan, yağ çözücü özel formüllü bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum.

Bingo Sprey Temizleyici Banyo: Bir diğer favori ürünlerim de bu spreyler. Sabun artığı ve kireci çözme performansı yüksek spreyle lavabo, klozet, musluk, duş kabini ve derz aralarında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bingo Sprey Mutfak: Yemek yapmayı çok sevip ardından o kirli mutfağa girmekten pek haz etmeyen biri olarak; mis gibi kokan mutfaklar için Bingo spreyi kullanabilirsiniz. Üstelik tezgahta, ocakta, fırında ve mutfak dolaplarında aranılan hijyen ve temizliği sağlarken, aspiratör araları gibi ulaşılması güç yerlerdeki yağları da kolayca çözüyor.

Detaylı bilgi:

http://www.bingo.com.tr

https://www.facebook.com/bingoturkiye

https://twitter.com/BingoTurkiye

En az efor ile, tertemiz günler dilerim :)

İçerik: www.e-gunlugum.com


Bir boomads advertorial içeriğidir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe