Ads Area

Hangi burcun daha temiz olduğunu biliyor musunuz?

Kimimiz temizliğe, derli toplu olmaya çok önem veririz, kimimiz “Bırak dağınık kalsın” havasında yaşarız. Hiçbirimiz kirden, tozlu ortamdan hoşlanmayız ama işte bazılarımız hep daha titizdir. Pek çoğumuzun, aşk hayatı ya da kariyerdeki “geleceği” görmek için takip ettiği burçlar, acaba temizlik eğilimleri hakkında neler söylüyor? 

Online temizlik hizmeti sunan temizlikyolda.com’un derlediği, “Temizliğin astrolojisi” başlıklı yazı, bu sorunun cevabını merak edenler için.

Koç:Koç, detaylı temizlik sever ve küçük bir başlangıçta bile tüm evi temizler. Temizlik başladıysa, devamı kesinlikle gelir, onları kimse durduramaz. Görünürdeki herşey temizlenir ve her temizlik sonunda nefes nefese kalınır! Hayat felsefeleri, “kendi başının çaresine kendin bak” olan koçlar, her zaman bu felsefeyle işlerini yaparlar. Temizlikte de liderliği kimseye bırakmazlar.

Boğa:Planlı boğalar! Planlarını yapmadan asla temizliğe başlamazlar. Her zaman A ve B planları mevcuttur. Temizlik arasında verecekleri molaları bile hesaplayarak, kendilerini yormadan temizlik yaparlar. Başladıkları işin sonunu mutlaka getirirler. Disiplinli boğaların dağınıklığa tahammülleri yoktur.

İkizler: Aynı anda birçok işi yapmaya çalışırlar. Her ne kadar dağınık temizlik yapsalar da, sonuç her zaman başarılıdır. Sürekli değişim arayışı içinde olan ikizler, çoğu temizlik sonrasında eşyaların yerini değiştirirler.

Yengeç:Temizliğe her zaman aynı yerden başlarlar. İlk işleri tuvalet ve banyoyu temizlemek olur. En çok burada zaman harcarlar. Temizlik malzemeleri onlar için çok önemlidir. Birçok temizlik ürününü karıştırıp, kapsamlı temizlik yaparlar.

Aslan:Aslanlar şaşırtıcı derecede detaylı temizlik yaparlar. Temizlik yaptıkça rahatlarlar. Temizliğin yanı sıra evlerini dekore etmeyi çok severler. Evlerinde yaptıkları değişiklikler onlara huzur verir.

Başak: En pratik burçtur. Bir başak temizlik yapmayı her zaman çok sevmeyebilir ama temizlik yaparsa da en hızlı şekilde yapar. Temizlik konusunda kimseye güvenmez, kendi işini her zaman kendi yapar. Ayrıntılara dikkat eder, gözünden hiçbir şey kaçmaz.

Terazi: Temizliği çok sevmeseler de, dağınıklıktan rahatsız olurlar. Temizliği ihtiyaç olduğu takdirde yaparlar. Temizliğe bile mantıklı yaklaşımları mevcuttur. Doğru ve dengeli karar verirler. Evleri için devamlı süs eşyaları satın alıp, onları yerleştirmeye bayılırlar.

Akrep: Temizliği ve rahat ortamları çok severler. Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Başladıkları işi ciddiye alarak bitirirler. Evleri renkli ve sıcak bir ortama sahiptir.

Yay: Dağınıklığı asla sevmezler. Her zaman toplu ve temiz ortamda yaşamak için çabalarlar. Bir taraftan da özgürlüklerine çok düşkündürler. Evlerinde, özgürlüğü hissedebilecekleri geniş alanlar yaratmaya çalışırlar.

Oğlak:Her zaman “yapılacaklar” listesi bulunan oğlaklar! Aslında temizlik onlar için her gün yapılacak rutin işlerden biridir. Önce tüm ev süpürülür, sonra toz alınır ve her yer silinir!

Kova: Temizlik konusunda çok hassas olan kovalar, titizlikleriyle bilinirler. Ama gün içinde o kadar titiz davranırlar ki, evleri hiçbir zaman tam anlamıyla kirlenmez. Evin içinde ellerinde bezle tüm gün dolaşabilirler!

Balık: Evlerinin temizliği onlar için çok önemlidir. Temiz bir evde oturup kahve içmek keyiflerine keyif katar. Özgürlüğüne çok düşkün olan balıkların evlerinde her zaman büyüleyici mis kokular hâkimdir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe