Ads Area

Paramparça yayınlandığı her ülkede birinci

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ‘Paramparça’nın ilk sezonu, ekrana geldiği tüm ülkelerde reytinglerde birinciliği kimseye bırakmazken, her ülke ‘Paramparça’yı farklı bir isimle yayınlıyor.


Bugüne kadar 50 ülkeye satışı yapılan, 30 ülke ile de satış görüşmeleri süren ‘Paramparça’ her ülkede farklı bir afiş tasarımı ve farklı bir isimle yayınlanıyor.

HER ÜLKEYE FARKLI İSİM, FARKLI AFİŞ

Yayınlandığı ülkeler arasında Yunanistan’da ‘Ragismenes Kardies’ (Kırık Kalpler), Litvanya’da ‘Gyvenimo šukės’ (Yaşam Parçaları), Endonezya’da ‘Cansu & Hazal’ (Cansu ve Hazal), Gürcistan’da (Enkaz), Romanya’da ‘Furtuna Pe Bosfor’ (Boğaz’da Fırtına), İran’da ‘Az Ham Gosikhteh’ (Paramparça), Irak’ta ‘Parçeparçebun’ (Parça Parça) ve Afganistan’da ‘Tota Hai Shekasta’ (Kırık) isimleriyle ekrana gelen ve her ülkede reytinglerde birinci olan Paramparça’nın setine yabancı basın akını da sürüyor.


‘PARAMPARÇA’ İÇİN SIRAYA GİRDİLER
İlk sezonda başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın yayınlandığı her ülkeden oyuncular, yönetmen ve yapım şirketi Endemol Shine Türkiye yöneticilerine röportaj ve kanallardan ziyaret talebi geliyor.

Fransa, İsveç, Panama, Irak gibi ülkelerin yanı sıra en son CNN International ‘Paramparça’ setini ziyaret etti.

Link :
http://www.cnn.com/video/data/2.0/video/world/2016/01/21/silk-road-turkey-spc-c.cnn.html

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe