Ads Area

Hayatı belgesel oldu

Kısa bir süre önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren güzel oyuncu Wilma Elles Almanya’dan yakın takip. Sık sık Almanya da en büyük medya kuruluşlarda haber olan Wilma Elles’in hayatı yine belgesel oluyor. Alman kanalı Fox’ta yayınlanacak belgesel için ikiz bebekleriyle kamera karşına geçen Elles, eğlenceli anlar yaşadı.

Reyting rekortmeni Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle yıldızı parlayan ve Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine ulaşan Wilma Elles’in hayatı yine belgesel oluyor.

Güzel oyuncu, Alman kanalı Fox tarafından çekilen belgesel için ikiz bebekleriyle birlikte kamera karşısına geçti. CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşen çekimler sırasında bir hayli eğlenceli anlar yaşandı.

Gülücükleriyle etrafa neşe saçan ikizler, setin de neşe kaynağı oldu. Hayatının belgesel olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Willma Elles “Almanya’daki röportaj tekliflerini tabi ki kabul ediyorum çünkü Türkiye’deki en güzel mekanları ve tarihi yerleri Alman halkına da tanıtmayı görevim olarak görüyorum.

Alman-Türk dostluğu zaten çok sıkı ama bu bağın daha da güçlenmesi için elimden gelene yapıyorum."dedi


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe