Ads Area

Pelin Karahan, ilk kez oğlu Ali Demir ile kamera karşısına geçti

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Bebelac’ın fermantasyon teknolojisiyle geliştirdiği ilk ve tek devam sütü olan Bebelac Gold için oğlu Ali Demir ile ilk kez kamera karşısına geçti. 

Yoğurttakine benzeyen mayalama yöntemi ile geliştirilen Bebelac Gold’un marka yüzü olan Pelin Karahan, bir anne olarak doğal beslenmenin gücüne inandığını ve Ali Demir’i büyütürken Bebelac Gold’dan çok memnun kaldığı için projeyi büyük mutlulukla kabul ettiğini belirtti. Ünlü oyuncu reklamda, “Fermantasyon teknolojisiyle geliştirilen Bebelac Gold’u denedim ve çok memnun kaldım. Neredeyse hiç sindirim problemi yaşamadık; Ali Demir’in uykusu, benim de hayatım düzene girdi” diyerek annelere sesleniyor ve deneyimlerini aktarıyor

Fermantasyon teknolojisiyle geliştirilen ilk ve tek devam sütü olan Bebelac Gold’un reklam yüzü ünlü oyuncu Pelin Karahan oldu. Yoğurttaki mayalamaya benzeyen teknolojiyle üretilen Bebelac Gold’un reklam filminde Pelin Karahan’a ilk kez oğlu Ali Demir eşlik etti. Bebeklerin ilk yıllarında sindirim sistemlerinin henüz tam gelişmemesinden yola çıkarak geliştirilen Bebelac Gold’un reklam çekiminde Pelin Karahan, oğlu ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi.

Uzun yıllardır geleneksel olarak evlerde de kullanılan ve 'mayalama' olarak bilinen fermantasyon tekniğinin yoğurt ve kefir mayalama yöntemiyle aynı doğallığı taşıdığını vurgulayan ünlü oyuncu Karahan, anne olduktan sonra doğal beslenmeye daha çok dikkat ettiğini belirtti. Reklamda da doğal beslenmenin ve kolay sindirimin öneminin altını çizen ünlü oyuncu, “Fermantasyon tekniğiyle geliştirilen Bebelac Gold bebeklerin sindirim sistemi gelişiminde destekçi. Denedim ve memnun kaldım. Şimdi Ali Demir’in uykusu, benim de hayatım düzene girdi” mesajını veriyor.

Yönetmenliğini Hande Türker’in yaptığı ve 15 Nisan tüm mecralarda yayınlanacak reklam filminde devam sütü niteliğinde olan Bebelac Gold’un doğallığına vurgu yapılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe