Ads Area

Survivor Damla'nın itirafı herkesi şok etti

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir eleme gecesi vardı. Survivor'dan büyük final öncesi elenen isimler SMS sonuçlarının açıklanmasının ardından belli oldu. Elemeye kalan Damla, Nagihan ve Semih arasında en az oyu alan 2 isim Survivor'a veda etti. Nagihan ve Semih'in elendiği gecede Damla, Acun Ilıcalı'yı şaşırtan açıklamalarda bulundu... 

Survivor'da büyük heyecan dün akşam da veda etti. Çarşamba günü finali yapılak Survivor'da çeyrek final yarışmaları nefes kesti.. Survivor SMS sonuçlarının açıklanması ile birliklte Semih ve Nagihan büyük üzüntü yaşadı. Survivor’dan elenen Nagihan ‘Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şu anda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum’ dedi.

SURVİVOR'DA DAMLA'DAN ACUN'U ŞOKE EDEN İTİRAF!

Survivor'da final öncesi Damla'dan herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Survivor'da yarı finalde Atakan'ın rakibi olan Damla Can, "Fikir ayrılıklarımız çok fazlasıyla oldu. Çok enteresandır, Nagihan'la hiç konuşmamız olmadı. Bir tek son gün hep birlikte yemek yaptık. Çünkü iki kızın mücadelesi farklıydı. Nagihan'la çok konsantre olmuş şekilde mücadele ettik. Oyun öncesi birbirimize başarılar bile dilemedik. Belki de profesyonel bir bakış açısı yakalamaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, "Bu olayı son günü duyduğum zaman Survivor'daki en büyük şoklarımdan birini yaşadım. Aynı adada 1.5 ay ay yaşayıp tek kelime konuşmadan buraya geldiniz" şeklinde konuştu.

SURVİVOR'DA BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Survivor'da bu akşam yüzleşme akşamı olacak. Yarışmanın başından beri ada hayatını sürdüren bütün yarışmacılar bu akşam ekran karşısına geçecekler. Herkesin eteğindeki taşları dökeceği ve karşılıklı hesaplaşmaların yaşanacağı gecede neler konuşulacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Survivor’dan elenen Nagihan ‘Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şuanda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum’ dedi.

SURVİVOR'DA İKİNCİ YARI FİNALİST DAMLA OLDU

Survivor 2016’da Nagihan’ın ardından elenen isim Semih oldu. Damla yarı finalde Atakan ile final mücadelesi yapacak. Damla, “İnanılmaz mutluyum, herkese çok teşekkür ederim” dedi.

SURVİVOR SEMİH ELENDİKTEN SONRA GÖRÜŞTÜ

Sakatlığımın etkisi sanırım oldu. Son iki haftada neredeyse yokum. Yarışları izliyoruz, ‘Semih neredeydi’ Semih morfini yemiş yatıyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Tabii ki burada bana yapılan yanlışlar, haksızlıklar, ayıplar oldu. Ben duruşumdan hiçbir zaman taviz vermedim. Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum.

ACUN ILICALI'DAN SEMİH YORUMU

Performans olarak beklediğimin çok üzerindeydin. Fiziksel olarak çok fazla sporcu vardı. Performansını bazı oyunlarda çok üst seviyeye çıkarabildin. Acaba bu kadar başarılı olabilecek misin diye sormuştum. Sen de inancım var demiştin. Şu bir gerçek ki, saygı konusunda çizgileri çok iyi kurdun. Birçok tartışma oldu ama bir sezonu atlatmış olduk. İnşallah bundan sonra görüşürüz. Damla seni de tebrik ediyorum. Duygularını da anlayabiliyorum. Çok zor bir oylamadan çıktın. Yarın çok güçlü rakip seni bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe