Ads Area

Yaşayan Barbie Pixee Fox Neden Türkiye’ye geliyor?

Vücut ölçüleriyle ve geçirdiği estetik cerrahi ameliyatlarıyla herkesi şaşırtan, fenomen Pixee Fox’un neden Türkiye’ye geldiği ve sır gibi saklanan yeni operasyonu belli oldu

Hayranı olduğu Jessica Rabbit’e benzemek için kaburga ameliyatından, göz rengi değişimine kadar, toplamda 19 adet estetik cerrahi ameliyatı geçiren canlı Barbie Pixee Fox, son yılların favori olarak görülen ameliyatsız cilt gençleştirme tekniği Örümcek Ağı estetiği için Türkiye’ye geliyor.

Örümcek Ağı estetiğini tercih etti

16-19 Haziran tarihleri arasında ülkemizde bulunacak olan fenomen mankene, muayene sonrasında Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur Avrupa’dan patentli, kendi geliştirdiği Örümcek Ağı estetiği uygulamasını yapacak. İyileşme dönemi kısa, acısız, sargısız, kesisiz ve sosyal hayatı etkilemediği için Pixee tarafından da tercih edilen bu teknik, doğallığı kaybetmeden, gençleştirme yapan özellikleriyle, favori uygulamalar arasında yer alıyor.

200 bini aşkın takipçi

Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından ağırlanacak olan Pixee Fox’un 200 bini aşkın takipçisine, sosyal medya hesaplarından neler paylaşacağı ise, şimdiden merak konusu oldu.
ve En son ameliyatında ise, göz rengi ve şeklini değiştirmek için bıçak altına yattı. Bu operasyon sonrası, Türkiye’ye gelecek olan Pixee Fox, daha önce de yine Jessica Rabbit’e benzemek için sağ ve sol kaburgasından toplamda 6 adet kaburgasını aldırmış ve bu operasyon sayesinde bel çevresi ölçüsünü 40 cm’ ye indirmişti. Bu hayaline kavuşmak için her şeyi deneyen ve canlı Barbie bebek olarak tanınan fenomen model, tüm bu operasyonlar için 120 bin dolar harcama yaptığını söylüyor.

Dr.Öz’e konuk oldu

İnanılmaz vücut ölçülerine sahip olan Pixee Fox’un ilk değişimi göğüsleriyle başlamış. Bugün 30 J cup göğüsleri olan model, 40 cm genişliğindeki bel ölçüsünü korumak için beline korse takarak yaşıyor. Dr.Oz gibi Amerika’nın en çok izlenen televizyon Showlarının aranan yüzü haline gelen manken, her yaptırdığı uygulamayı yüksek takipçi sayısı olan instagram ve snapchat gibi sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Daha evvel elektrik teknisyeni olan canlı Barbie, yaşadığı değişimden dolayı ve hayranı olduğu Jessica Rabbit’e günden güne daha çok benzediği için son derece mutlu olduğunu ifade ediyor.

Yolda yürürken, kafede arkadaşlarıyla otururken ya da alışveriş yaparken üzerine yoğunlaşan bakışlara ve “çizgi film kahramanlarına benziyorsun” ifadelerine kesinlikle alınmadığını, aksine mutlu olduğunu dile getiriyor.

Instagramda 201 bin takipçisine ve snapchat’te “Pixee Fox Living Cartoon” (yaşayan çizgi film karakteri) hesabı ile sık sık güncel paylaşımlar yapan fenomen manken, herhangi bir zarar görmediği sürece, aklına koyduğu hedefini gerçekleştirmek için operasyonlara devam edeceğini söylüyor. Fox’un bu hayalini ve değişimini an be an izleyen takipçilerinden bağışta bulunanlar bile var. Geçimini modellik yaparak sağlayan Pixee Fox’un bir sonraki estetik uygulaması ise son yılların favori yüz gençleştirme uygulaması olarak kabul edilen Örümcek Ağı estetiği!

Örümcek Ağı estetiği için Türkiye’ye geliyor

Şu an Kuzey Carolina’da yaşayan, canlı Barbie’nin hedefine ulaşmak için yaptırdığı operasyonlar arasında başta kaburgasını aldırma, meme büyütme, dudağa yağ transferi, burun estetiği, total yüz yenileme ve son olarak göz rengi değişimi gibi estetik cerrahi girişimleri yer alıyor. Her uygulamayı ayrıntısıyla takipçileriyle paylaşıyor, sorulan sorulara itinayla cevap verip, deneyimlerini anlatıyor. Şimdiyse önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelecek ve Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’a Örümcek Ağı estetiği yaptıracak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi