Ads Area

Dinamik Sanatçı Can Bonomo Seslendirdi

Günün dinamizmine eşlik eden DİMES GO, tüketicilerini, ülkemizin, yaşadıkları kentin ya da yaşadıklarını anın güzelliklerini keşfetmeye, deneyimlerini paylaşmaya davet ediyor. “Keşfe Başla!” sloganı ile tüketicisini harekete geçiren DİMES Go reklam filmini, gençler tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle takip edilen sanatçı Can Bonomo seslendirdi

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve içecek sektörünün lider markalarından DİMES, hayata başka bakmaya davet ediyor.



Günün akışı içerisinde alınan birçok küçük kararın, yapılan küçük tercihlerin hayat üzerinde büyük bir pozitif etkisi olabileceğine inanan DİMES, unutulmaz yolculuklar ve tatiller, eşsiz anlar ve deneyimlerle günlük rutinlerden uzaklaşma hissini özetleyen ‘Keşfe Başla!” sloganıyla kıpır kıpır bir reklam filmi hazırladı. DİMES, reklam filmi seslendirmesi ve müziği için, dinamizmiyle beğeni toplayan sanatçı Can Bonomo ile işbirliği yaptı.

“Keşfe Başla!” Reklam kampanyasının, hayata farklı bir gözle bakmanın gücünü vurguladığını dile getiren DİMES Marka Müdürü Burcu Karadayı Gülşen, “Can Bonomo, bu kampanyanın sesi olmak için doğal bir seçimdi. Bonomo, müziğiyle insanlara mutluluk, dinamizm aşılıyor, dinleyenlerine ilham veriyor ve bu ilhamın karşılığını da sevgi ve beğeni olarak alıyor. Bu özelliği, doğadan aldığı ilhamla hayatın her anına başka bir gözle bakan, yeniliklere öncü olan markamızın, tüketicisiyle olan ilişkisiyle birebir örtüşüyor” dedi.

Keşif Rotaları Öneren Ürünler
DİMES Go serisi ürünlerin üzerinde, yurdumuzun Bursa’dan Assos’a, Eskişehir’den Frig Vadisi’ne, İstanbul’dan Ballıkayalar’a kısa keşif rotaları yer alıyor.

“Ülkemizin her köşesinde güzellikler var. Anadolu’da görülüp keşfedilmeyi bekleyen çok özel yerler, hatta daha önceden gördüğümüz yerlerde, ikinci kez baktığımızda fark edeceğimiz güzellikler var” diyen Burcu Karadayı Gülşen, kampanyanın ruhunu, “Tüketicilerimize şehri özlemek için, bir iki gün ara verelim diyoruz. Onları, aktif olmaya, ülkemizi, yaşadıkları şehre yakın rotaları ya da yaşadıkları anın güzelliklerini keşfetmeye ve kendi farklı deneyimlerini paylaşmaya davet ediyoruz. Dijital platformlardan paylaşılan deneyimler ve rotalar, 330 ml DİMES teneke kutu ürünleri üzerine resmediliyor; hayata başka bakmak isteyenlere ilham veriyor” sözleriyle özetledi.

DİMES 330ml teneke kutulu ürünlerini kapsayan kampanyası kapsamında bir de çekiliş gerçekleştirilecek. DİMES, bu çekilişle keşfetmeyi seven, Türkiye’nin bilinmeyen yerlerini keşfetmeyi isteyen 1 kişiye Fiat 500, 50 kişiye Bianchi bisiklet ve 500 kişiye kulaklık hediye edecek.

Tüketiciler, 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından temin edilebilecek Dimes 330 ml teneke kutularındaki kırmızı açma halkalarından çıkan şifreyi ad-soyad, adres, fiş/fatura numarası ve fatura tarih bilgileriyle birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakıp eksiksiz olarak tüm GSM operatörlerinden 3442 nolu SMS hattına kısa mesaj göndererek veya www.kacalimburalardan.com adresinden bilgileri ilgili alanlara girerek çekilişe katılım hakkı elde edecekler. Çekiliş sonuçları ise Ekim ayında açıklanacak ve talihlilere hediyeleri teslim edilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe