Ads Area

Neslihan Atagül Doğulu’nun saçlarının ışıltısı

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin dünya lideri saç bakım markası Pantene ve ekranların sevilen yüzü Neslihan Atagül Doğulu bir arada… 

Başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar sağlıklı ve güzel saçlarıyla da dikkat çeken Neslihan Atagül Doğulu, Ağustos ayından itibaren Pantene’in yeni marka elçisi olarak tanıtım faaliyetlerinde ve televizyon reklamlarında yer alacak.

Yıllardır Türkiye ve dünyada yıldız isimlerle çalışarak saçlarına güç ve güzellik katan Pantene, şimdi de başarılı oyunculuğu kadar sağlıklı ve güzel saçlarıyla da dikkat çeken Neslihan Atagül Doğulu’nun ışıltısına ışıltı katacak.

Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen lansman davetinde, Pantene ailesine katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu, saçlarındaki değişimin kendisini de oldukça heyecanlandırdığını belirten Neslihan Atagül Doğulu, “Bir kadının güzelliğinin, onun enerjisi ve saçlarına bağlı olduğuna son derece inanıyorum. Saçlarım görünümüme ilham veriyor ve onu tamamlıyor. Ne giyersem giyeyim, saçlarımın beni güçlü hissettirmeye ve göstermeye yardımcı olmasını seviyorum” diyor ve #PanteneSaçı’na sahip olmaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle ifade ediyor:

“Saçlarımın sağlıklı ve güzel olması benim için çok önemli, her kadın için de bu böyledir diye düşünüyorum. Bu yüzden de saçlarıma hep özen göstermişimdir. Fakat yine de saçlarım uzadıkça uçları zayıflıyor ve kırılıyordu, bu yüzden her ay kestirmek durumunda kalıyordum. Pantene kullanmaya başlamamla birlikte saçlarımdaki değişimi şimdiden fark edebiliyorum. Sağlıkla parlayan, güçlü Pantene Saçı’na sahip olmak çok güzel!”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe