Ads Area

Kıvanç Tatlıtuğ'a Rakip Geliyor…

Bu yıl 29. kez düzenlenen ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ilk tanındığı yıllardaki haline benzerliğiyle çok konuşulan Metehan Sancaktar, yarışmada 4. olurken aynı zamanda Best Photomodel seçildi.

Henüz 19 yaşında ve Boşnak kökenli olan genç model, İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi. Eski Milli futbolcu İlhan Sancaktar’ın oğlu olan Metehan Sancaktar’ın hedefi, Kıvanç Tatlıtuğ’un izinden gitmek.

Oyuncu olmak isteyen Sancaktar, Asil Çağıl Akademi’de duayen oyuncu Kayhan Yıldızoğlu’ndan dersler almaya başladı bile. Yarışmadan sonra pek çok teklif alan Metehan Sancaktar, okulunu bitirmeyi çok arzu ettiğini ancak oyunculuk konusunda da kendisini geliştirmek istediğini belirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un da Best Model Of Turkey ile adını duyurduktan sonra oyunculuğa başlaması ve işine verdiği emek ve özen sayesinde mesleğinde başarılı olduğunu ifade eden Metehan Sancaktar, “Benim önümde gerçekten uzun ve zor bir yol var, bunun farkındayım. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri örnek alarak ilerlemek istiyorum. Öncelikli amacım tabi ki okulumu bitirmek. Ancak bu süre içerisinde kendimi oyunculuk anlamında da yetiştirmek istiyorum. Kayhan hoca ile çalışmalara başladık. Bazı teklifler de alıyorum bu arada. Onları da değerlendiriyorum. Best Model Of Turkey yarışması sayesinde tanındım ama önemli olan bu bayrağı doğru ve düzgün taşıyabilmek. Ben okuluma devam ederken aynı zamanda oyunculuk anlamında da deneyimli isimlerle çalışmayı sürdüreceğim. Kıvanç Tatlıtuğ’un eski haline benzediğimi söylüyor herkes. Bu hoşuma gidiyor ama ilerleyen yıllarda başarılarımla da onlar gibi anılmak isterim” diye konuştu.

İstanbul’da doğan genç model, 10 yıl profesyonel olarak basketbol oynadıktan sonra sakatlanması üzerine sporu bırakmış. Metehan Sancaktar’ın annesi ise Yaşam Koçu Birsen Durusoy.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi