Ads Area

Bu kış tarzınıza deri ceketiniz eşlik etsin!

Tüm zamanların vazgeçilmezi deri ceketi her yıl sezon trendleriyle buluşturan DERİMOD, 2016-17 Sonbahar - Kış sezonu için tasarladığı kadın ve erkek koleksiyonları ile stilinizi bir adım öne çıkarıyor. 


Sabırsızlıkla beklenen deri ceket mevsimi nihayet geldi. Kışlık kıyafetlere alışmaya çalıştığımız bu geçiş döneminde, deri ceketler kuşkusuz kombinleri tamamlayan en önemli parça olarak yerini aldı.

70'ler güçlü duruşuyla deri ceketlerde
70’li yıllar, modanın ilham almaya doyamadığı dönemlerin başında geliyor. DERİMOD yeni koleksiyonunda, dönemin bohem ruhunun modern stil ile buluşturduğu ceket modelleri ile karşımıza çıkıyor. Daha ince gösteren ve vücudu saran kesimleri ile dikkat çeken tasarımlar, farklı toka ve aksesuarlarla hareketlenen modeller sezonun favorisi olmaya aday!

Geniş paça jean pantolon, mini elbise ve şortlar ile kombinleyebileceğiniz deri ceket, günlük şıklığınızın bohem tarz ile buluşmasında başyardımcınız! Nubuk ve kürk detaylı ceketler de DERİMOD kadınlarının kendine güvenen siluetlerinin tamamlayıcısı olarak yerini aldı!

Her stile uygun deri ceket!
Koleksiyonda mavi, taba, vizon, gri ve siyah tonlar ön plana çıkarken, iplik, düğme ve nakış detayları cekete karakteristik bir hava katıyor. Bu sezonda geçen sezon olduğu gibi ‘Winter White’ akımı devam ediyor. Kürklü modelleri ve kesimi ile dikkat çeken Winter White ceketler, “kışın beyaz giyilmez!” tabusunu yıkıyor!

Sonbaharın vazgeçilmezi trençkot ve pardösüler de tüm ihtişamı ile DERİMOD yeni sezondaki yerini alıyor. Güderi, nubuk ve deri & kumaş kullanılan tasarımlar topuklu ayakkabı ve bootie’ler ile kombinlendiğinde feminen bir görünüm kaçınılmaz oluyor.

Spor giyim tutkunlarını unutmayan DERİMOD, kışın olmazsa olmazı şişme montları da deri ile buluşturuyor. Nubuk ve kürk detaylı şişme montlar ile hem spor hem de şık bir görünüm elde etmek kolaylaşıyor. Her stilin vazgeçilmez tamamlayıcısı yumuşak derili montlar ile bu kış çok sıcak geçecek.

Erkek stilinin en iyi tamamlayıcısı…
Güçlü duruşuyla bakışları üstüne çekmeyi bilen DERİMOD erkeği, bu kış da deri ceketi ile kendinden söz ettiriyor.

Erkeklerin stilinde başrollerden biri olan deri ceketler, daima dolapların gözdesi olmayı başarıyor. Her stile uyum sağlayan deri ceketler, kış mevsiminde takım elbiselerden kazaklara beylerin şıklığını tamamlarken, sonbahar günlerinde basic bir tişörtle kombinlendiğinde serin akşamlara eşlik ediyor.


Günlük hayatın koşturmacasında hem tarzını koruyup hem de rahat etmek isteyenlerin tercihi olan Sonbahar-Kış 2016-17 DERİMOD koleksiyonunda, fermuar ve sportif detaylar ön plana çıkıyor.

Erkek ceket modellerinde yeni sezona damgasını vuran ‘mix material’ ceketler, deri, nubuk ve güderinin birleşiminden meydana geliyor. Kadın ceketlerdeki vintage dokular erkek koleksiyonunda da göze çarpıyor. Çift renk deri kullanılan, kapitoneli deri ceketler adeta geçmişi tekrardan yaşatıyor.

Spor, klasik ya da asi tarzını ön plana çıkarmak isteyen erkeklerin çok fazla seçenek bulabileceği DERİMOD Deri Ceket Koleksiyonu, klasik fit, safari tonları ve nubuk detayları ile daha elegant bir stili yaşatıyor. İçi hırka ve kapüşon detaylı, omuzları ortaya çıkartan, sportmen D-fit ceketlerle cool ve rahat bir tarzı yakalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe