Ads Area

Modern, şık ve zamansız tasarımlarıyla

Kaliteli ve iyi giyinmeyi seven şık kadın ve erkeklerin tercihi Fabrika, şimdi sadece Boyner mağazalarında. Modern, şık ve zamansız tasarımlarıyla kendi stilini yaratmak isteyenlere sonsuz seçenek sunan Fabrika, yeni sezonun da vazgeçilmezi olacak.

Tarzı, kalitesi ve özgün stiliyle çok iyi bildiğimiz Fabrika şıklığını, Sonbahar-Kış sezonundan itibaran sadece Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’ de bulacağız. Bu sezon, koleksiyonunu daha da zenginleştiren Fabrika, birbirleriyle kombinlenebilir anahtar parçalarıyla her zamanki şık tavrını korumaya devam ediyor. Fabrika’nın yeni sezonu, kolay kombinlenebilme özelliğiyle, gardırobunuzla da çok iyi anlaşacak.

Stilini Fabrika ile Tamamla

Fabrika kadın koleksiyonu, bu sezon yenilik ve sürprizlerle dolu. Fabrika, sezonun trendlerini ölçülü ve abartısız bir şekilde yansıtan, stil sahibi parçalarıyla, 20’li yaşlardan itibaren tüm kadınların vazgeçemeyeceği bir marka olarak öne çıkıyor. Yeni koleksiyonun en belirgin özelliği, tarz sahibi kadınların kendi stillerini yaratabilecekleri anahtar parçalar, günün her anında kullanılabilecek ve kolaylıkla kombinlenebilecek zengin detaylara sahip olması.

Gündelik parçalarda bile hissedilebilen feminen doku ise yeni Fabrika kadınının imzası. Fabrika koleksiyonunda yer alan tek bir parçayla bile gardırobunuzu sezonun trendlerine uydurabilir, günün 24 saatinde net ve şık tarzınızla kendinizden bahsettirebilirsiniz. Fabrika’nın her sezon aranılan elbiseleri, bluzları, özel kesim ceketleri ve rahat kalıp pantolonları, yepyeni formlarıyla karşımıza çıkan etekleri ve soğuk havaları ısıtan kabanları sadece Boyner’de.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe