Ads Area

Metropolde Zamansız Şıklık

Brooks Brothers 2017 Yaz koleksiyonları metropolde modern ve zamansız şıklığın adresi oluyor.

İki yüz yıla yayılan moda ve stil tecrübesini yeni sezon koleksiyonlarına taşıyan Brooks Brothers, yaz sıcaklarında şehirde kalanlar için modern ve zamansız tasarımlar ile şıklık alternatifleri sunuyor.

Brooks Brothers 2017 Yaz Erkek Koleksiyonu, marin temalı pantolon ve gömlek modelleriyle modern stillere vurgu yaparken, kırışmayan gömlek lüksünü erkek modasıyla buluşturan non-iron gömlekler yaz döneminin en kullanışlı parçaları arasında yer alıyor. Brooks Brothers logolu polo yaka t-shirtlerin kurtarıcı parçalar arasında yer aldığı koleksiyonda farklı renk ve modellere sahip pantolonlar da dikkat çekiyor.

Brooks Brothers 2017 Yaz Kadın Koleksiyonu'nda ise sezon ruhunu yansıtan elbiseler ön plana çıkıyor. Farklı renk ve desen seçeneklerinin yer aldığı koleksiyonda floral işlemeler hem bluzlarda hem elbiseler de hem de pantolon tasarımlarında karşımıza çıkıyor. Renkli pantolonların öncülük ettiği koleksiyon yaz stilini gardıroplara taşıyor.

Renk ve desen çeşitliliğiyle sezona yaz sezonuna zengin bir koleksiyon sunan Brooks Brothers, metropolde yaz stilinin en şık ve en modern silüetlerini oluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe