Ads Area

Modgrey – Uzun Tunik ve Eşarp Modelleri

Uzun tunikler, tesettür giyimde oldukça tercih edilen parçalar arasında yer almaktadır. Etekle, pantolonla ve taytla da oldukça uyumlu ve hoş bir görüntü ortaya çıkardığı için gidilecek yer fark etmeksizin tesettürlü bayanlar tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Birbirinden renkli eşarp modelleri ile kolayca kombinlenen ve şıklığı zirveye taşınan uzun tunikler, her yaştan kadının sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yerini almaktadır. Uzun tunikler hem spor hemde klasik kombinler konusunda geniş bir yelpazeye sahip olan nadide ürünler arasında yerine almaktadır.

Uzun tunikleri gideceğiniz yere göre istediğiniz şekilde kombinleme özgürlüğüne sahipsiniz. Seçtiğiniz parçaları doğru kullanarak spor rahat bir tarza, şık ve günlük şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. En renkli ve en güzel dokunuşunuz olan, çeşitli renk ve dokuya sahip eşarp modelleri ile gittiğiniz her mekanda hoş aynı zamanda güzel görünümünüzle bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Tüm kombinlerinize kolayca uyum sağlayan uzun tunikler çoğu zaman kombininizin yıldız parçası olarak dikkati daima üzerinde toplamayı başarırlar. Rahat kullanımı, kombin kolaylığı ve şıklık garantili uzun tuniklerle günün ve gecenin yıldızı daima siz olacaksınız.

Beğenilen tarz ve görünümünüzdeki eşarbın önemi de asla unutulmamalıdır. Tercih etmiş olduğunuz eşarp modeli daima kombininiz ile uyum içerisinde olmalıdır. Çoğu zaman kombininizde dikkat çeken ilk parça eşarbınızdır. Uzun tuniğiniz ile eşarbınızın uyumu hedeflediğiniz görünümü oluşturmanın yegane anahtarıdır. Seçimlerinizle şıklık yarışını önde tamamlamak isterseniz, uzun tuniklerinizde ve eşarp modellerinizde doğru seçim ile büyük farklar yaratabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe