Ads Area

Tüylere veda etmek için en uygun mevsim

İstenmeyen tüyler için kullanılan lazer epilasyon, bugün kadınlar ve erkekler tarafından sıkça tercih edilen modern uygulamalar arasında bulunuyor. Ütüleme epilasyon ise, diğer lazer teknolojilerine nazaran daha acısız ve pek çok uygulama avantajından dolayı birinci sırada.

Estetik International Sağlık Grubu lazer tedavileri uzmanları, ütüleme epilasyonun diğer epilasyon çeşitlerinde olduğu gibi, sabit atışlarla foliküllerin yok olmasına yönelik bir uygulama olmadığını, deri yüzeyi soğutulurken aynı anda sık atışlarla foliküllerin yavaş yavaş ısıtılarak bitirilmesini amaçlayan bir teknik olduğunu söylediler.

Cilt üzerine aynen ütü yapar gibi gezdirilen başlık, hem masaj etkisi yaparak kan dolaşımını artıyor, hem de bu sayede acı duymadan rahatça lazer epilasyon işleminin yapılması sağlanıyor. Ütüleme epilasyonla cildinizde yanık ve yaralanma gibi sorunlarla karşılaşmıyorsunuz ve lazer epilasyon süreci ciddi anlamda kısalıyor.

Ütüleme epilasyonun avantajları

Ütüleme epilasyonun avantajlarını sıralayan Estetik International lazer tedavileri uzmanları, özellikle her mevsim uygulanabilen bir teknik olduğunu, acı hissedilmediğini ve ayrıca ütüleme epilasyon bronz ciltlere uygulanabildiği için epilasyon seanslarınıza bronzluğunuzun geçmesini beklemeden de yapılabildiğinin altını çiziyorlar.

Ütüleme epilasyon koyu cilt rengine, sarı, beyaz ve ya kızıl kıllara sahip olanlara yapılabiliyor. Özellikle çok hassas genital bölge epilasyon uygulamalarında, acı çekmeden seanslarınızı tamamlayabiliyorsunuz. Ütüleme epilasyon, cildin tahriş olmasına, yanmasına ve yaralanmasına neden olmuyor.

Ütüleme epilasyon yöntemi, Ağrısız, acısız bir yöntem mi?

Ütüleme lazer epilasyon, cildi hem soğutup hem de kan dolaşımının hızlanmasını sağlayan masaj etkili başlıkla yapıldığı için acı hissedilmiyor. Diğer epilasyon tekniklerinde ağrı ve acının hissedilmesinin nedeni yüksek dozda lazer ışınının verilmesinden kaynaklanır. Oysaki ütüleme epilasyonda, düşük dozlarda ama folikülü yok edebilecek bir ısınma sağlayan, atış enerjisinin yoğun olmadığı ve dolayısıyla ciltte yanma ve hasara sebep olmayan bir uygulama yapılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe