Ads Area

Diriliş Ertuğrul’un Yeni Sezon Oyuncuları

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 25 Ekim Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşuyor. 


Diriliş Ertuğrul 4. sezonunda sürprizlerle dolu konusu kadar diziye katılan yeni oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Burak Hakkı ve Cemal Hünal’ın ardından Aslıhan Güner, Orhan Kılıç, Gürbey İleri, Ertuğrul Postoğlu, Sera Tokdemir ve Arda Öziri de sevilen dizinin yeni oyuncuları arasında yer aldı.


Proje tasarım, yapım ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı, yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Murat Garipağaoğlu’nun paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisi 4. sezon ilk bölümü 25 Ekim Çarşamba saat 20:00’de TRT 1 ekranlara geliyor.


Diriliş Ertuğrul Destanı
Türk televizyon tarihinin “Diriliş Ertuğrul” destanı, dördüncü yılında drama, teknik mükemmellik ve zengin prodüksiyonuyla seyircilere gerçek seyir zevkini sunacak. Yeni sezonda da yepyeni mekanlar, birbirinden çarpıcı karakterler ve haftalık bir dizide görmeye alışık olunmayan savaş-aksiyon sahneleriyle izleyiciyle buluşacak olan Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin oyuncu kadrosuna da yeni isimler katıldı.


Yeni Oyuncular
Diziye Burak Hakkı ve Cemal Ünal’dan sonra yeni sezonda Aslıhan Güner, Orhan Kılıç, Gürbey İleri, Ertuğrul Postoğlu, Sera Tokdemir, Arda Öziri, Levent Sülün, Alper Atak gibi film ve dizi dünyasının güçlü isimleri katıldı. Aslıhan Güner Karaca Hatun karakterine, Orhan Kılıç Atsız, Gürbey İleri Sancar, Ertuğrul Postoğlu Bahadır Bey, Sera Tokdemir Marya, Arda Öziri Göktuğ, Levent Sülün Simko ve Alper Atak ise Antheus karakterlerine hayat verecekler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi