Ads Area

Toptan Bez Çanta Markası Netpak Ambalaj

40 yıldır sektör içinde faaliyet gösteren Netpak Ambalaj, özellikle bez çanta üretiminde son yıllarda kendini geliştirerek toptan üretim ve satış kapasitesini arttırmıştır. Sitesi üzerinden de hızlı büyüyen e-ticaret kanalı sayesinde müşterilerin sipariş kolaylığı için çalışan toptan bez çanta markası Netpak Ambalaj, Türkiye'de satış ağını genişletmeyi hedeflemektedir.

Genellikle kurumsal firmalara, markaların ürün promosyonlarında toptan bez çanta sağlayan Netpak Ambalaj, çözüm ortaklığı konusunda vazgeçilmez bir tercih olmuştur. Dünya çevre, sağlık örgütlerinin ve Türkiye'de plastik poşetlerin, başta doğaya verdiği zararlar ve sağlık açısından olumsuz etkilerden dolayı önlem ve kararlar alınmaktadır. Geri dönüşümü olan, doğal hammaddeden üretilen bez çanta ve paketlemelerin kullanımı, 1 Ocak 2019'da plastik poşet yasağı ile birlikte daha da artacaktır.

Firmamız ticari hayatına yıllar önce ufak bir alanda başlamış ve daha sonra çevre dostu üretim felsefesini geliştirerek 2014 yılında Netpak Ambalaj adıyla yaptığı yatırımlarla 10.000 metrekarelik alanda, üretim kapasitesi açısından Avrupa'nın en büyük tesislerinden biri haline gelmiş ve kapasitesini arttırarak üretime devam etmektedir.

Firmamız tüm hizmetlerini ilk günkü heyecanlı yapısıyla vermeye devam etmektedir. Bez çanta sektöründe her gün kendini geliştirmeyi hedefleyen ve kendini yenileyen firmamız, iş ortaklarının büyüme trendlerine her defasında değişik katkılar yapmıştır. Özellikle giyim sektöründe bez çanta ile ilgili büyük projeler yapmıştır. Toptan bez çanta üretimi öncesinde uzman kadromuzla müşterilerimize üst seviyede işleri teslim zamanında hatta teslim zamanından önce teslim etmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Bünyemizde toptan bez çanta üretim hizmeti verilmektedir. Çevre dostu ambalaj üreticisi sertifikası bulan Netpak Ambalaj, Türk Patent İncelemeli Patentler üyesi olup, TÜBİTAK ve KOSGEB'den destek almaktadır. ASD, İstanbul Sanayi Odası, PAGEV, Pack@Turkey üyesi olan Netpak Ambalaj, sizler için sürekli kendini siz değerli müşterileri için geliştirmektedir.

Ar-Ge ve yeni ürün çalışmalarına büyük ödenek ayıran NetPak Ambalaj, farklı ürünleri sektöre sunmaktan her daim kendini sorumlu tutmuştur. Netpax Ambalaj, gösterdiği hassasiyetle çevre dostu ürünler üretmekte ve bu ürünlerin tasarımından üretimine, üretim teknik ve teçhizatların tasarımından otomasyonunu entegre olarak yapmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe