Ads Area

Saksı Çeşitleri Ve Özellikleri

Beton Saksı ve Ürün Özellikleri

Ürün fiyatına KDV'nin dahil olduğu beton saksı ürünleri en ekonomik fiyatlar ve indirimli ücretleriyle birlikte bu kategoride yer almakta ve satışa çıkarılmaktadır. Bu ürünlerin en büyük özelliği iki türde olan farklı amaçlarda kullanılabiliyor olmasıdır. Bunlardan ilkini kaktüs ve benzeri çiçeklerin yetiştirilmesinde kullanılmasıdır. Diğer hizmet türü ise tamamen dekorasyon amaçlı olarak değerlendirilebilir olmasıdır. Bu ürünler satın alındığı takdirde evlerin salonlarında, misafir kabul odalarında ve yemek odalarında rahatlıkla estetik bir beğeni düzlemi için kullanılmaktadır.

Kaktüs Saksısı ve Ürün Özellikleri

Boyutları 19 / 9 / 5 çapında olan kaktüs saksısı ürünleri kaktüs yetiştirmek için hem ekonomik hem de estetik ölçütler sunmaktadır. Aynı zamanda kaktüs gibi hassas bitkilerin ölmeden yıllar boyunca düzenli olarak bakılması için ideal boyuta ve özelliklere sahiptir. Betondan imal edilen bu saksı çeşitleri uzun ömürlü olarak evlerin ve iş yerlerinin istenilen bölgelerinde kullanılmaktadır. El yapımı olması ile birlikte hem ucuz hem de değerli vizyonları satın alan kişilere sunmaktadır. Son derece özel bir beton çeşidi olan brüt betonundan imal edilmektedir. Aynı zamanda tamamen bu betona özgü olan kabarcıkların görünümü de kişilerin estetik ihtiyaçlarına modern bir şekilde karşılık vermektedir.

Sukulent Saksısı ve Ürün Özellikleri

Fiyatları boyutlarına ve türlerine göre farklılık gösteren sukulent saksısı çeşitleri her cebe ve her bütçeye uygun bir şekilde tasarlanıp satışa sunulmaktadır. Evleri süslemek ve bitkileri sağlıklı bir şekilde barındırmak dışında hediyelik eşya kategorisinde değerlendirip karşı tarafa verilebilecek türde ürünlerdir. Bir kere alındığı takdirde uzun yıllar boyunca herhangi bir çatlama ve benzeri olumsuz etkilere kapalı olarak kullanılmaktadır. Bitkiler ürün fiyatına dahil değildir. Halihazırda bitkisi olan kişiler sadece bu ürünlerin siparişini vakit kaybetmeden verebilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi