Ads Area

Paykasa kart bozum

Şans, dikkat, taktik, sabır, temkinli davranmak poker oyununu en iyi özetleyen sözcükler bana göre. Yurt dışına sırf bu oyunu oynamak için gittiğim zamanlar çok oldu. Ülkeye döndüğüm anlarda da benim için oynayacak alan bulamamak üzücüydü. Paykasa kart bozum.

İnternette poker uygulamaları yayınlanmaya başladığından bu yana ise yurt dışına çıkmak aklıma bile gelmiyor. Şimdilerde kuruluyorum bilgisayarımın başına, rahat, evimin konforunda poker oynuyorum. Bazen 6 kişilik odalarda, bazen de 9 kişi ile oynuyorum. Oyunun içinde ligler oluyor, onlara katılıyorum. Dünyanın her yerinden oyuncularla turnuvalara katılmak ise daha büyük bir haz veriyor. Tek sorunum kredi kartı ile oynamak. Bu arada oyun oynamak için girdiğim sitelerin ne kadar güvenilir olduğuyla ilgili bazen kuşkulara kapılıyorum.

Hackerler sanal ortamda ya kişisel bilgilerimi ele geçirirse gibi soru işaretleri beliriyor kafamda. Hatta kartımın şifresini ele geçirirlerse korkusu daha da baskın oluyor. Daha güvenilir, daha az risk taşıyan bir ödeme sistemi isteğindeyim. Bazı arkadaşlarımın bahis sitelerinde Paykasa adlı sanal kartı kullandıkları ve çok memnun olduklarını duydum. İnternette kısa bir araştırma yapınca Paykasa sanal kartı; dünyada çok insanın kullanması güven verdi. Güvenilir bir de Paykasa bayisi bulmak önemliydi. Paykasa tek ödemeli bir karttı. Bayi ile görüşüp alternatif fiyat seçeneklerini değerlendirerek paramı banka havalesi ile yatırdım. 16 haneli pin kodu mailime geldi ve ardından da uyarı. Pin kodunu hiç kimseyle paylaşmamam gerektiğini yazıyordu. Bu kodla istediğim harcamayı yapacaktım.

Herhangi bir ücret ödemeden, komisyon veya benzeri yansıtılmadan. Oyuna girdiğimde kart bilgilerim; yazılımlar aracılığı ile ele geçirilmiş olsa da kartın içinde para kalmadığı için bir güvenlik kaygısı yoktu. Para yatırıldıktan sonra kart bloke oluyordu. Yatırdığım para günlük kur üzerinden işlem görüyordu. Uluslararası alanda milyonlarca kişinin Paykasa sanal kart sistemini neden kullandığını Paykasa bayisiyle çalıştıktan sonra daha iyi anladım.

İçinde paykasa sistemim de para kalması da önemli değil istediğim takdir de hızlıca paykasa kart bozum işlemi ile nakde dönebiliyorum…

https://www.paykasakartbozum.com

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi