Ads Area

“Jet Sosyete” Gülse Birsel kıyafetiyle yürek hoplattı

Bütün televizyon kanallarında yeni sezon heyecanın yaşandığı ve ard arda tanıtımların yayınlandığı şu günlerde Gülse Birsel yine farkını ortaya koyarak dizisi yayınlanmadan tanıtım çekimlerinde giydiği kırmızı kıyafetiyle yeni sezona damgasını vurdu.

“Jet Sosyete” dizisinde Gizem Özpamuk karakteriyle geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Gülse Birsel, yeni sezon tanıtım çekimlerinde giydiği Sagaza imzalı kırmızı tül detaylı tamamı el işçiliği olan kıyafetiyle yürek hoplattı.

Sagaza Kreatif Direktörü Zelia Kaçar, üst kısmı özel kasnak desen çalışmasıyla hazırlanan kıyafetle ilgili olarak şunları söyledi: “Kıyafetin üst kısmına üç boyutlu beş ayrı Swarovski taştan işleme yapıldı.

Tülleri ipek tül ve ipek organze kullanılarak tabaka halinde yerleştirildi ve özel bir inci büzgü sistemiyle tek tek serptirme tellerin üzerine yerleştirildi. Bu da kıyafetin volanlı havasını veren dokunuş oldu. Aradaki transparan boşluklarla minimalizmi ve genç bir dokunuşu vermeye çalıştık. Siyah kadife kuşak ise kontrast yaratarak belin inceliğini ortaya çıkarması amacıyla çaprazlama şekilde bağlandı.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe