Ads Area

Yıldız Tilbe'den gençlere aşk nasihatı

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul'da çarşamba günlerinin vazgeçilmezi oldu.

Yaklaşık bin beş yüz kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda dinleyicilerini ''Delikanlım'' ile selamlayan başarılı sanatçı, dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirerek konser alanını dolduran hayranlarını büyüledi. Tilbe, sahneye gül desenli beyaz, rahat bir elbise ile çıkarak geçtiğimiz haftalarda yaşadığı kıyafet sorununu da ortadan kaldırdı.

Yıldız Tilbe, şarkılarını seslendirmeye devam ederken sahne önüne gelen bir çiftin evlilik teklifi yapma isteğini kırmayarak, kız arkadaşına evlenme teklifi etmesi için mikrofonu genç hayranına uzattı. Tilbe evlilik teklifinden sonra genç çifte seslenerek ''Allah bir ömür boyu mutlu etsin, kavgasız gürültüsüz olsun inşallah, birbirinizi hiç üzmeyin aşk zor bulunan bir şey, birbirinizin kıymetini bilin ve hiç bırakmayın benden size abla nasihati ‘' diyerek genç çifte nasihat vermeyi de ihmal etmedi.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan ünlü sanatçı soluksuz bir performans sergileyerek kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Tilbe, konserinin sonlarına doğru ritmi biraz daha yükselterek Ankara ve oyun havaları ile coşkuyu ikiye katladı. Başarılı sanatçı konserini dillere dolanan parçalarından 'Aşk Laftan Anlamaz ki' şarkısı ile sonlandırdı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe