
Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”un 134. Bölümünün fragmanıyla yeni bölümde Engin Benli’nin de diziye dahil olduğunun ve seyirciyi yine aksiyon dolu sürprizler beklediğinin sinyalini verdi.
“Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz dolu yenilenen kadrosu ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.27, AB’de 15.89, ABC1’de 18.21 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat at daha çok izleniyor. Dün akşamki 133. bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da “dirilişsancağı” etiketi ile büyük yankı uyandırarak, tüm gece Türkiye ve Dünya gündeminde ilk sıralarda yer aldı.
Özel dövüş eğitimlerinden geçen kadro 133. bölümünde yine aksiyon sahneleri ile izleyicinin nefesini kesti. Moğol komutan rolü ile gelecek bölümde “Diriliş Ertuğrul” kadrosuna katılacak olan Engin Benli, yayınlanan fragman ile heyecanı dorukta bıraktı.

85’in üzerinde ülkede izlenme rekorları kırarak Türkiye’yi temsil eden “Diriliş Ertuğrul” Türk televizyon tarihine hız kesmeden adını yazdırmaya devam ediyor. 5. Sezonun ilerleyen bölümlerinde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!